Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 1 februari 2008

Nu har jag fått NOG!!!

Kände det redan igår, men valde bort det hela så gott jag kunde. Men inatt var det inte kul. Vilket då? Jo, den visdomstanden jag lagade den 21 januari har fått för sig att göra rejält ont. Kanske känner den sig ensam när "kompisen" så hastigt rycktes ut, men det är väl ett j-la sätt. Den kostade 900 kronor att laga... Kan man lämna reklamation på tandlagningar, tro? Och så vill jag verkligen inte gå dit igen. Framförallt inte nu när jag vet hur eländigt jobbigt det är att dra ut tänder.För det är väl det det hela slutar med förstås... Förresten vill jag att allt ska vara som vanligt och det innefattar tänder också, så det så! Men jag hade inte modet att ringa idag,en riktig hare är jag. Känner att jag inte riktigt orkar med en omgång tandläkare till riktigt än. Den där fibromyalgin, som jag brukar kunna "tänka bort" till viss del, galopperar. Har ont överallt och det beror med all säkerhet på mitt konstiga beteende när jag träffar folk i HG´s business. Så det är egentligen mitt eget fel att jag mår som jag gör... Vilken tröst, va :-)!!!

Men Uffe Hund är rätt så livad idag! Det är SNÖ ute!!! Herr Hund har "rymt" ett antal gånger, han smiter iväg medan jag lägger på pannan. Men jag vet ju att han inte är så långt borta, så det är rätt ok för min del. Han får ju motion så det räcker och blir över, det är blötsnö, tung som sjutton. Får sätta sonen på att skotta en liten gång till tvättstugan och pannrummet. Jag tog ett par meter, sen gav jag upp! Attan så tungt det var. Men det är kul att titta på Uffe när han springer runt och leker i snön, han ser så jätteglad ut så man glömmer både tänder och värk en stund. Han är nog en riktig friskvårdshund, tror jag :-)!!!

4 kommentarer:

  1. voj voj stackaren...

    hos min nya tandläkare i s.vi har man reklamtion/garanti på lagningar ;-)

    SvaraRadera
  2. I lördags morse bestämde sig tanduschlingen för att det fick vara nog med "ontet", sen har den inte värkt mera. Ibland undrar jag hur det står till med mina tansingar; dom gör som dom vill. HG tror att det beror på fibron, för tanden är det inget fel på. Så nu sk-ter jag i den jäkla tanden, så det så!!! Värken i käkarna lär jag få dras med ett tag, men det går ju an; i värsta fall blir det "ett fall för Anders" ("farbror" doktorn). Han gillar ju såna här lite diffusa tillstånd (om det inte drabbar honom vill säga).
    Det är ingen ordning på allting och man hittar inte vartenda dugg. Som det ska vara med andra ord!!!

    SvaraRadera
  3. Tänder är knepiga, hade häromåret vär i en tand, som visade sig vara rotfylld, så den KUNDE jag inte ha värk i! Typiskt!

    Här värker fibron oxo, tror det är väderomslagen som triggar den.

    /Caroline

    SvaraRadera
  4. Jo, vädret har nog en viss inverkan på nästan all sorts värk... Men inte blir det bättre för att man sitter som en "sprättbåge"(och spänner sig i varenda stackars muskel som man inte visste att man hade) och kämpar emot den stackars tandläkaren. Han är utrustad med en jättestor portion tålamod HG.
    Nu hoppas jag att det blir lite lugnare på "tandfronten". Orkar inte mer...
    Fast nog är det märkligt att det kan värka och göra så ont utan att det finns någon anledning?! Men som sagt; ingen ordning på allting osv...

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!