Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 10 februari 2008

Igår dog vår LilleSkutt... Jo, han var gammal och det var väntat, men det känns...

Det är märkligt att en sån liten varelse kan ta så mycket plats. För det är ruskigt tomt i köket... Kändes väldigt konstigt imorse när jag kom ner och, av gammal vana, skulle säga "godmorgon" till alla djuren. För en viktig medlem av flocken är ju borta. Lille Svante fågel sitter och tittar efter buren och kompisen... Usch, vad det gör ont i mig när jag ser det!

Jag förmodar att vi ska vara glada för att han inte led, att vi fick ha honom hos oss så pass länge. Det finns mycket man kan försöka trösta sig med, men tomheten...

Och säg sedan inte att "det var ju bara en kanin"! För mig var han LilleSkutt och en mycket älskad medlem av familjen!!!

6 kommentarer:

  1. visst märks det när en i familjen saknas!

    SvaraRadera
  2. Ja, du anar inte hur nedrans tråkigt det känns idag!!! Men jag hann se vad som var på gång, så han var inte ensam (om det nu var till någon nytta för honom?)...

    SvaraRadera
  3. det var det nog!
    änglabloggg är uppdaterad :-)

    undrens tid är inte förbi,hä hä!

    SvaraRadera
  4. jag har uppdaterat en gång till på ÄB...
    Två nya inlägg på två dagar!!

    KRAM!

    SvaraRadera
  5. Hej såg du varit in på FK Upprop, kul eller vad ska jag säga. Själva har jag 6 barn 2 hundar en liten och en mycket stor + en katt. En mäklare som var här och skulle värdera sa att jag måste ha ett stort hjärta med alla individer i huset. Att tappa en familjemedlem som även djuren blir är en mycket speciell sorg, känner med dig. I utanförskap som du säger när jag läser, jo jag känner igen mycket, är utan en tand som jag aldrig kommer ha råd att fixa känns det som...Må så gott så länge hoppas vi syns!

    SvaraRadera
  6. Ja, det är väl inte precis kul att man blir så intresserad och engagerad i sådana frågor som berörs på FK Upprop.Men samtidigt är det så skönt att se att andra också reagerar, att man inte är ensam om sina tankar. Kluvna känslor så att säga!!!

    Det är tur att man har alla djuren att trösta sig med (även om det innebär en hel del sorg också).
    Har en mycket blöt och sur vovve här (nyduschad, under protest), så det är nog bäst att muta herrn med ett par levergodisar eller något annat ätbart. Nu gäller det att smila in sig igen :-)!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!