Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 29 februari 2008

Dagen efter...

... hus-titt och vedstapling håller jag en mycket låg profil! Och jag har bestämt mig för att - inte flytta. Inte just nu iallafall. Huset var mycket vackert, men omgivningen passar mindre bra för ouppfostrade hundar och lösdrivande katter. Den stora vägen ligger alldeles för nära. Och så är det ju det här med avskilt läge. Har förstått att min uppfattning om avskilt skiljer sig ifrån andras.

Men kan konstatera att det har kommit tussilago i diket och det är knoppar på vresrosen... Är det redan vår? Soligt och fint men lite blåsigt har det varit idag. En utmärkt dag att göra så lite som möjligt på! Det är allt lite lättare att acceptera att rygg och huvud säger nej till mer ansträngande sysselsättningar, än att vifta omkring och fixa det mest alarmerande, när solen skiner.



































Huset på bilden längst ner är det jag hyr nu. När man ser det så här i lite solsken och inte kikar för mycket på igenvuxna land och skitiga fönster är det ju rätt ok. Och förresten; flytta ÄR jobbigt. Frågan är om man ids, med tanke på hur mycket det faktiskt för med sig... Näää, jag blir här tills jag hittar något som passar både mig och djuren och dessutom inte är för dyrt. Med dom kraven lär jag väl bli här tills någon bär ut mig :-)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!