Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 8 april 2008

Nu är det gjort!




Här är vår, visserligen blanka, men dock bra mycket ljusare hall efter målning...
Innan vi började måla var det alltså mörkt brun panel på hela långväggen. Någon bild på "innan" ur denna vinkel hann jag inte ta. Det blev plötsligt väldans bråttom att få färg på väggen, för sonen fick erbjudande av en granne att åka med till travtävling på söndagsmorgonen. Det samtalet kom vid fyratiden på lördagseftermiddagen, så det var bara till att riva bort all bråte och sätta igång.
Tråkigt nog hade hyresvärden en helt annan uppfattning än jag om hur väggen skulle se ut... Jag ville ha en färg som inte täckte för att få behålla ådringen i träet, och jag tyckte att jag var väldigt tydlig på den punkten, men vad jag fick var, hrrm, fönsterfärg... Så där ser man hur olika vi uppfattar saker och ting, vi människor :-). Men väggen är i alla fall ljus och hur jag ska göra längre fram blir en senare fråga...






Här är "hatthylleskåpet" (med katthylla) innan och efter målning, med vårtyg (inköpt på IKEA för nio kronor metern!) som skydd mot katt- och hundpäls :-). Ibland undrar jag hur mycket pälsstrån det finns på en individ?! Och varför måste dom lägga allt inne? Går det verkligen inte att ruska av sig det värsta utomhus? Husets fyrbenta invånare och jag har väldans skilda uppfattningar om frågan!






Nederst Svante på väg att göra sitt berömda "kamazaki-trick", medan Rosa och Kalle kikar förväntansfullt på föreställningen :-).

Som någon klok människa har sagt; några glada skratt om dagen förlänger käften (eller var det livet?)! Och minst tre gapflabb om dan blir det här med alla tokigheter dessa fyrfotingar och fjäderfän hittar på! Vad jag är tacksam för att jag får ha dom, hela bunten!!!

3 kommentarer:

  1. ÅÅÅ vad "susigt"!
    Fast väggarna blänker ju lite...*fniss*
    (herr h.v skulle nog lära sig att läsa...)


    Kram

    SvaraRadera
  2. Jo, eller ännu hellre lyssna på sakkunskapen (dvs; jag *S*)

    Men ljust blev det!!!

    SvaraRadera
  3. Waooow! Jag tycker det ser skit-fint ut! Tycker absolut INTE att du ska ändra på det! (Åtminstone ser det jätte-snyggt ut på bilden...
    Se det så här: Mycket lättare att torka av en blank färg än en matt yta!
    Jag har målat mina köksluckor i HÖGBLANK ljusgul lack för några år sedan, och då tyckte folk att jag var helknäpp! Den färgen håller än och är hur lätt som helst att torka av...SNYGGT NÄR DET BLÄNKER LITE NÅGONSTANS!
    Kramiz, och gläds åt din blanka, fina, vita vägg!
    Jenny

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!