Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 28 april 2008

Larm-rapport :-)

Idag hände det igen! Bilen fick för sig att börja illvråla på parkeringen i stan utanför ICA... Hur kul är det att stå som ett fån och inse att det är min bil som för ett sånt jäkla liv så den kunde skrämma slag på halva stan. Det visade sig att den ena dörren har bestämt sig för att det är fullständigt idiotiskt att låsa/låsa upp med den där löjliga dosan. Har i och för sig viss förståelse för resonemanget (tycker det är rätt löjligt jag med), men det är ju mitt i all fånighet rätt praktiskt om alla dörrarna "lyder" på samma kommando. Nu gäller det att komma ihåg att bakdörren på passagerarsidan inte vill längre... Ytterligare en sak att nämna nästa gång "Missilen" ska servas... Hellyset gör lite som det vill och vindrutetorkarna går och går och går (och kommer aldrig till dörren :-))Skulle tro att det är någon glappkontakt någonstans. SUCK!!! Bilar är ett otyg!!! Var på rätt dåligt humör redan innan jag skulle ge mig iväg (handla är också ett otyg!) och inte fasen blev det bättre när bilen började böka - igen!

Hade en massa jag ville göra ute, men näsan är helt igensatt, och huvudet värker. Kan det vara pollensäsong tro? Fast ville och ville... Det var väl en sanning med modifikation. Det är ju dom "häringa" landen som ser så risiga ut... Och som borde göras något åt...Om man nu inte kan få någon annan att göra det... En annan dag :-)!

Passade på att knata upp till apoteket och köpa någon form av elastisk binda till Uffe Hund. Han har fått ett litet sår på sin framtass och håller på att slicka och tugga på det så att det inte får läka ifred. Så ikväll ska det läggas om... Men jag misstänker att Uffe har en helt annan åsikt om det hela. Han tyckte att han blev rätt plågad igår - matten fick energiryck och tryckte in den stackars hunden i duschen. Och som vanligt var det mer eller mindre översvämmning i badrummet och en väldans massa vatten både här och där i huset när vi väl var färdiga. Men faktum är att Uffe klarade det jättebra denna gången!!! Matten är mycket stolt över sin hund!!!

3 kommentarer:

  1. ja då tar vi nya tag...

    Jag skrev att Uffe nog är en oslipad diamant,det finns mycket fint därinne som mer och mer kommer fram!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. nämmen jösses....lever bilen ett eget liv..?! inte alls roligt.
    hoppas det löser sig med bil och vovve!

    SvaraRadera
  3. Mia; Jo, det finns mycket gott i Uffe! Och han åt ju inte upp er när ni var här sist; det får man väl skriva upp på pluskontot :-)! Äh, i stort sett är det en MYCKET SNÄLL HUND (när han inte drabbas av sina anfall av livlig fantasi)!

    Huga; Jag tror att jag har den mest egensinniga bilen som finns (näst efter föregångaren till denna). Undrar varför alltid mina bilar är såna "personligheter"? Du kan ge dig på att den har uppfört sig anständigt innan den kom hit :-)!!!
    Men så är det att vara SAAB-ägare!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!