Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 23 april 2008

Plattor och hönsnät

J, nu har jag "vaknat" till igen!!!

Det har varit mycket, dvs för mycket för mig och min rygg, nu ett par dagar. Sonen och jag har härjat runt med stenplattor (han härjar och jag pekar) som vi (han) har fixat en "altan" av. Ja, mer en plats att ställa bordet och stolarna mitt i gräsmattan, egentligen. Men vi räknade ut att det skulle bli lättare att klippa gräset om bordet stod på plattor så att man slipper släpa runt alltihop varje gång gräset ska klippas. Och så har vi flyttat klematisen(fortfarande mest sonen, han grävde och jag ägnade mig åt att bära den stackars blomman), som växte in på lilla förstubron, och satt den vid sidan av densamma. Och dessutom spikat upp en rejäl bit hönsnät som den stackars blomman är tänkt att klättra på (om den nu fattar det, förstås). Hönsnätet blev billigaste lösningen; det fanns hos K alldeles gratis! Betalar igen med bullar och bröd vid tillfälle :-)! Snälla grannar växer inte på träd!!! Men jag har nog den bästa man kan få!!!

Och igår var jag och handlade... Det är inte roligt!!! Trött blir jag och glömmer en massa gör jag, men jag hittade födelsedagspresenten till svärdottern som fyllde år för någon vecka sedan. Men då var hon och sonen i Malaysia, så jag presentar henne när dom kommer nästa gång, helt enkelt! Och hoppas att dom har en massa bilder att visa!

Igår förekom Uffematten i radio, minsann! Fy fasen, vad dum man känner sig... Låter jag verkligen så illa??? HUUU!!! Känner att jag bör hålla klaffen i fortsättningen, men det är väl en utopi om något :-)!!! Och inte blir det riktigt som man har tänkt sig när någon intervjuar en i en massa minuter och sedan klipper ner det hela till mindre än en tredjedel. Och dessutom kommer man på efteråt vad man borde ha sagt och hur man borde ha uttryckt sig osv. Fast hon är himla trevlig, Mia Blomgren! Det tycker jag verkligen! En jätterar människa! Och duktig på att intervjua folk, det har jag märkt när jag har lyssnat på hennes repotage. Men hon bör nog hitta folk som är bättre på att uttrycka det dom vill få fram än vad jag är om hon vill få till riktigt bra program! Hoppas att hennes karriär inte är alldeles förstörd efter detta :-)!

Här har varit ganska kallt inatt, så det är lite kyligt i huset... Eftersom jag är "dan-efter-handlande" drar jag mig för att gå ut till pannan. Funderar på att krypa ner i sängen en stund och vänta på att det ska bli lite varmare, det skulle ju bli upp mot arton grader varmt ute idag och solen skiner. Ja, varför inte egentligen? Alla djuren har fått sitt morgonmål och Uffe har varit ute, så jag har ju gjort det viktigaste! Jo, jag går nog och försöker sussa en stund till; hade i sedvanlig ordning migrän inatt, så det blir nog bra med en extra lur! Kan ju fundera lite på varför jag får migrän varje gång jag har varit iväg och handlat... Beror det på kånkandet eller att snål-länningen i mig kryper fram??? DET är en fråga det!!!

3 kommentarer:

  1. Äntligen! Undrade var du höll hus??? Och så har du "bara" varit så himla duktig och grejat i trägår´n!!
    Kolla min blogg, har en utmaning till alla där som vill & vågar!
    Försöker få till något annat än vårblommor och elände på bloggarna...jag behöver SKRATTA!
    kRAMIZ!

    SvaraRadera
  2. Klart bra med goa grannar som ställer upp .. en go kopp kaffe med smarrigt Wienerbröd kan man ju alltid bjussa på:-) Migrän är inte alls trevligt minsann.. kan bero på att pengarna försvunnit ut plånboken;-)
    Visst är det skönt väder nu, ska bli ganska så fint i helgen oxså.. skönt att snart gå utan strumpor och skor..
    Ha de fint.
    Tjingeling* O tack för titten på Kafferasten.

    SvaraRadera
  3. Kaffebönan; Misstänker starkt en kombination av kånkande och pengabrist :-)...

    Visst är det härligt med solen! Här är det lite kyligare idag, men fortfarande helt underbart! Bra väder för Uffe-promenader!!!

    Ha det bra själv! Återkommer gärna till din blogg :-)!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!