Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 19 april 2008

Nödinlägg :-)

Nej, inget så där allvarligt precis, men det är det etthundratolfte inlägget så mina något märkliga assosiationsbanor jobbade genast åt 112. Jo, jag vet! Ibland blir det väldigt konstigt med mina kopplingar... Fråga min stackars familj; inte ens dom hänger med i svängarna emellanåt. Och då ska det påpekas att dottern är fruktansvärt snabb i tanken!!! Hon tänker emellanåt så fort att ingen förstår vad hon pratar om... Och jag är nästan likadan; bara inte snabb... Men så är dottern ett under av intelligens (och dessutom världens sötaste!!! ) Inte för att sönerna och svärdöttrarna går av för hackor dom heller, för den delen!!!

Idag känns det som dan efter kvällen före; det är bara det att jag inte gjorde något "kul" igår precis. Snarare plågade jag mig igenom städning och hundpromenader (ja, dom var väl inte så plågsamma precis *S*). Men den som vill va fin den får lida pin. Snarare ; den som vill ha det någorlunda rent får lida pin dan efter.Och då var det ändå inte så rent som man vill ha det... F-n vad trött jag blir på det här! Och så är det fint väder och jag som ville göra ute i trädgården (ja,ja, mossmattan med ogräsland, men ändå!). Men, det är ju en dag imorgon också (förhoppningsvis) och då kanske man kan försöka få undan lite löv åtminstone... Drömma går ju :-)!

Nu ska Uffe och jag gå och lägga oss och bota huvudvärken... Fick "ge" mig och ta en tablett och jag blir alltid lite yr i mössan (värre än vanligt *S*) och darrig av dom. Och Uffe har helt klart fruktansvärt ont i hjärncellen :-) Nej, det var taskigt, för han är världens bästa sjukvårds-hund och ser efter sin vimsiga matte så att hon kryar på sig - fort!!! Jag är tacksam för att jag har honom - helt klart!!!

PS.
Så får jag väl så här dan efter klargöra att jag har TOTALT 112 inlägg varav 99 är publicerade; så så nöd-igt var det!!!

6 kommentarer:

  1. Hej! Vad står det på dom andra 13 ?
    Blir ju nyfiken....
    Kram

    SvaraRadera
  2. He,he! DET vill du inte veta!!! Kan konstatera att jag har varit ARG... Det är tur att det går över!!! Inte nyttigt att vara så upprörd!

    Kram! :-)

    SvaraRadera
  3. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

    SvaraRadera
  4. tv digital; hmmm???? Inte tror jag att min blogg är särskilt intressant för engelsktalande "publik" :-)... Eller gissas det ungefär vad det möjligen kan handla om???
    Misstänker att jag är fullständigt missuppfattad i så fall :-)!

    SvaraRadera
  5. Go´kväll! (natt, halv 2...oj då!)

    Va 17 var det för en konstig kommentar?
    Brasiliansk digital-Tv?

    Apropå "dom andra 13"....som sagt, inte nyttigt för hjärtat att bli så där arg!
    Må gott!
    Jenny

    SvaraRadera
  6. Hej vännen! Nu blir jag orolig...inget "blogg" i dag ?
    Ringer dej i morgon....
    Hoppas allt är ok med dej och familjen.
    Stor-kramen från Jenny

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!