Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 15 april 2008

Sol ute...

... och ren "förstu-trapp"! Fick något slags idiotryck och skalade in i tvättstugan efter hink och borste och såpa och satte igång att skura allt trä (jag kom åt; är fortfarande i tax-storlek) så nu är det blött och luktar såpa därute! Har så småningom tänkt mig att hänga upp en pinnvävsjalusi (mörkblå eller om den möjligen är svart?) och ta fram lilla cafébordet och stol(arna). Det får bara rum en stol, men det är som väl är fällstolar, så man kan ha en "i reserv". Men det är så skönt att sitta därute med en kaffekopp och jäsa. Och så har jag grind (barngrind, hi,hi) för trappen, så att Uffe inte drar iväg när det är trafik här. Man är väl rädd om sin kompis!!! Han har ju inget vidare trafikvett, den hunden!

Men nu har jag begynnande migrän, så det blir något snabbt till middag och sen sängen! Så går det när man härjar omkring! Och så påstås det att arbete befrämjar hälsan... Hmmmm! (Fast jag är rätt nöjd med mig själv; och det luktar gott på förstubron!)

2 kommentarer:

  1. MMmmmm...kännernästan doften av såpa ända hit!
    Vad duktig du har varit! Jag har allt kvar min "vintersmutsiga" lilla altan, men den som "spar han har"!
    Hoppas huvudet är snällare mot dej i dag.....Kram

    SvaraRadera
  2. Lite matt efter nattens medicinering, men annars helt ok!

    Solen skiner och ute på trappen lyser det vitt! Och luktar fortfarande friskt och gott av såpa! Till och med M såg att det hade hänt något; så då var det nog väldans skitigt därute :-)... Men jösses så skönt att ha det gjort! Nu är det "bara" landen och löven och... kvar.
    Det är nu man skulle behöva hemhjälp på recept :-)!!!

    Kram!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!