Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 14 november 2008

Aluminiumfolie...

... är bra till mycket!




Man kan till exempel försöka rädda jorden i "stora blomkrukan" med sånt. Har man en jäkla tur tycker sådana små monster som M-ett och Mjauritz att det är väldans obehagligt att gå på sånt prassligt blankt. OM man har tur alltså! Jag känner att jag inte riktigt kan lita på att dom där två reagerar som andra kattungar... Busiga är liksom bara förnamnet, uppfinningsrika kanske är deras efternamn :-)! Fast det gööör inget, egentligen. Inte i det långa loppet. För dom är högt älskade och har gjort underverk här i kattgänget! Alla flickkatterna är numera sams! Och DET är guld värt! Kattastrofen känner sig viktig och har blivit riktigt lekfull och är dessutom mycket lugnare till sinnes... Så nog gör dom mer nytta än skada, dom små raringarna!

Och imorgon bär det av till Jönköping! Har verkligen gått in för att ta det med ro idag så att jag ska få ut så mycket som möjligt av morgondagen... Ska skriva en liten (mycket liten) lista på vad jag kan tänkas "behöva". Lika bra att kolla lite på sånt som är, eller kan, bli aktuellt att köpa. Det är ju en hel del grejer som är billigare på IKEA, kuddar och duschdraperier och sånt... Och tänk om man har sån där dundertur och hittar lite tyg, företrädesvis naturfärgad eller beige spets. För det vill jag ha till mina tre "småa" fönster på övervåningen. Drömma kan man ju!!!

***************************************************************************
Och den där vinsten kan jag nog glömma, för nu får jag inte ens mail om att det fattas "dokument"... Vilka sopprötter va! Nåja, lätt fånget lätt förgånget! Och ska man ha otur så ska man, det vore väl skit annars ;-)? Får väl skriva en gång till och fråga vad dom håller på med, egentligen... För det är klart att man funderar på vad som har hänt... Fyrahundra är fyrahundra och rätt mycket pengar i min lilla värld!

Upptäckte förresten att jag gick och pratade för mig själv när jag skulle gå ut och tända i pannan; "tänd i pannan, lägg tvätten i tumlaren och lägg i nytt i maskinen, glöm inte att ta in en papperskasse".... Ja, det är nog tur att jag bor som jag gör :-)!!! Ibland funkar jag inte riktigt! Men det var väl så att det var en arbetsbesparande åtgärd, med tanke på hur dåligt minne jag faktiskt har. Åtminstone när det gäller sånt jag ska eller bör göra... Det är ju smidigare att ta allt på en gång när man ändå är ute. Särskilt när det är sånt här risigt väder. Det blåser och småregnar, är kallt dessutom...

Har sett till att sätta igång ugnen; det ska vankas pizza idag... I bästa fall har sonen lite att värma till lunch imorgon. Lite mutor kan behövas ibland!

Läste hos mammamia idag och hon uppmanar alla att säga något snällt till någon idag! Det låter väl som en alldeles utmärkt idé?!

Och tack för alla snälla kommentarer ni skriver! Det är verkligen så att man får en klump i halsen ibland; att det finns så många gulliga och snälla människor!!!
Kramen till alla; ingen nämnd och ingen glömd!!!

11 kommentarer:

  1. Hej min allra bästaste goa söster!

    Nu har jag internet igen!
    Haha! Vad jag skrattade åt dina folie-uppfinningar!
    Är dom jävliga, dom där två små trollen?? Hehe...

    FÅR inte dina katter krafsa i blomkrukorna???
    Ja, jag håller med dej om att det inte är något fel på fantasin hos dom där små rackarna i alla fall!

    Att du inte fått rätt på dom där 400 kronorna då?? Vad är det för jäkla sätt egentligen?
    Man kan ju bli sur för mindre, menar jag...när man äntligen vinner något!
    Fy och blä för sånt, tycker jag!

    Nej...nu ska jag springa vidare bland bloggarna...har ju saknat alla så in i vassen...

    Kramen på dej, min vän!
    Vi hörs och syns!
    //Jenny (-:

    SvaraRadera
  2. Jenny; Vad jag har saaaaknat dig här!
    Kramen tebax! Och det är välan klart att vi hörs och, förhoppningsvis inom en snar framtid, syns!!!

    SvaraRadera
  3. Ha ha känner igen detta med att prata med sig själv, kan trösta dig med att det gör jag minsann också ;-)
    Men man får ju så himlans bra svar då..
    Ha så mysigt på ikea.. de har FARLIGT mycket fina julpynt där nu ;-))
    kram

    SvaraRadera
  4. widénskan; Men jag SKA ju "bara" kolla på det jag har på "lilla, lilla listan" (fast fan tro´t,he, he)! Det brukar allt bli en eller annan onöda när man är iväg på det stället... Men jag ska (fasa) in i zoo-affären oxå... Och DET är farliga grejer det ;-)! Hoppas att K följer med och håller mig i plånboken, ha, ha!

    Kramen och ha en fin helg!

    SvaraRadera
  5. Det var ju faktiskt ingen dum idé. Mina katter är heeelt otroligt busiga de också. En på snart 4 månader och en på 5. Jösses säger jag bara. *skrattar'
    Kram På dig.
    /Lallis

    SvaraRadera
  6. Lallis; Kan meddela att än så länge låter dom bli den krukan i alla fall. Vi får väl se hur länge det varar... Påhittiga är dom, som sagt, ha, ha!

    Ha en fin helg! Kramen!!!

    SvaraRadera
  7. Prata för mig själv gör jag ofta :)

    Men det är pinsamt när jag kommer på mig själv i affären att jag går och läser handla lappen högt.........

    Då får man hoppas inget hört en :)

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  8. sickan; Visst är det lite pinigt när man kommer på sig själv ;-)?
    Gick på IKEA och muttrade för mig själv idag... Men K var inte långt borta så jag kunde låtsas att det var till henne jag hade mumlat...

    Kramen tebax!

    SvaraRadera
  9. Förstår hur det känns när man måste vila dagen innan man gör något och i värsta fall flera dagar efteråt.Just under vinder halvåret är det värst för mig.
    Vad skönt att du har alla dina goa fyrbenta och bevingade vänner.
    Bilden med kattkillarna på klätter möbeln är så fin.
    Fniss ja jag bor ju inte ute i skogen men snackar för mig själv för att komma ihåg allt det gör jag ständigt, som påväg ner till tvättstugan, slänga källsorterade soppos, handlar...
    Hoppas att Ikea resan gick bra.
    Kram Marie

    SvaraRadera
  10. Kikar in för att önska dig en skön söndagskväll! Kram

    SvaraRadera
  11. Marie; Ja, höst och vinter är besvärliga när man har värk... Blir så frustrerad ibland. Jobbigt när man VILL så mycket, men det blir liksom ingenting när det gör ont.
    Så festligt att det är så många som går omkring och snackar med sig själva :-)! Jag som trodde att jag var på väg att bli helgalen, ha, ha!
    Jodå, resan gick bra och sällskapet var det bästa... Det är ju inte alla som har världens bästa granne ;-)!

    Kramen till dig!

    minigrisen; Tack ska du har och detsamma!
    Kramen!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!