Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 10 augusti 2010

Nu minsann!!!

Nej nu jäklar!!!
Dags för operation uppryckning!!!



Tar det lite försiktig...
Ett steg idag och ett imorgon...

Och tack gode Gud för mina vänner som har orkat med alla mina vändningar och krumbukter denna sommaren...


Du, L som har fått mig att skratta så våldsamt att kaffet höll på att hamna i tangentbordet! Sånt glömmer man aldrig!!!

Känner att det finns hopp om livet. Inte är allt rosenrött och puttenuttigt, nä, knappast. Men det börjar kännas lite roligare med allt igen.
Min något bisarra humor börjar ploppa upp även om jag har tappat lite av min "dräpandesvarsmekanism". Å andra sidan kan jag ju vara riktigt älskvärd om jag anstränger mig lite, ha, ha... Har jag hört, he, he...

Och nu ska här tas tag i alla pälstussar som flyger omkring...
Varför i hela friden fäller dom päls NU???
Är det något fel på hela pälsklingsflocken???
Å andra sidan har dom ju alltid varit lite bakvända, dom där fyrbenta svansförsedda typerna som bor här...Förlåt; som jag bor hos, ska det vara!!!
Måste lära mig skilja på saker och ting... Får ingå i kursen jag ska ta mig igenom i höst...

Ha det bra och sköt om er, allahopa!!!



13 kommentarer:

  1. detsamma! sköt om dig du med =)

    SvaraRadera
  2. Så roligt att höra att humörbarometern verkar vända åt rätt håll :oD

    Du, det är något mysko med hundar och pälsar den här sommaren. Både exets schipperke och hans sons dansk-svenska gårdshund fäller just nu som aldrig förr. Jag hade den sistnämnda i famnen en liten stund häromdagen och efteråt såg jag ut som en god representant för rasen ;o)

    SvaraRadera
  3. Suzan; Vi får göra så gott vi kan "allahopa" :-)!
    Kramen!!!

    *******************************

    Nina; Ja, det är ta mig sjutton inte klokt vad päls det flyger omkring här!!! Jag har päls på kläderna, päls på möblerna, päls i maten (blärk!!!), päls precis överallt... Hjälper inte att dammsuga, det flyyyyger päls runt här... Baksidan med att ha pälsklingar... Tur att det finns mycket som väger upp!!!

    Kramen!!!

    SvaraRadera
  4. Fäller???
    Djuren??
    Skojar du....?

    *asgarvar INTE*

    (spottar ut en hårboll..)

    Kram på dej, goa vännen!
    Jenny

    SvaraRadera
  5. Jenny; Hårbollar är ÄCKLIGA!!! Och min pendel envisas med att upprepa sitt budskap... FAST jag säger till den att den avgjort är ute och seglar (lite fånigt i sammanhanget, ha, ha!)...

    Kramen tebax ;-)!!!

    SvaraRadera
  6. Hej du underbara Johanna!!!
    Du är helt underbar!!! Du tackar för allas stöd..jag känner att JAG vill tacka DIG!!!
    Du har funnits vid min sida ganska länge nu & jag har fått ta del av ditt liv..både med & motgångar! Du har en underbar humor som fått mig att skratta så kaffet nästan hoppat ur munnen =)

    Tack fina fina du för dina hälsningar hos mig..BÅDA kom fram =)
    Röstade du på nr 3 =)? Ja, de va mina favoriter från början, så EGENTLIGEN va det inte så svårt beslut, men som människa verkar vi ju gilla att göra saker & ting lite svårare för oss själva än nödvändigt ibland =)

    Önskar dig en underbar dag & jag blir så glad av att läsa att du känner dig bättre nu. Du ska veta att du finns i mina tankar dagligen!!! Tänker ofta på dig om hur du mår & hur det går för dig!!

    Varm kram Tina

    SvaraRadera
  7. Tina; Ja, det var det jag menade med hur mycket det betyder detta med bloggkompisarna... Trots att man inte känner alla IRL betyder ni så mycket och tankarna går ofta till er...
    Känner avgjort att jag är på G, uppmuntrad av alla här och mina vänner IRL (och så L, som jag eventuellt ska träffa så småningom.)

    Jättekramen till dig, vännen!!!

    SvaraRadera
  8. Min stora hund fäller med, så här har vi hundhår i fryus, bland mina garner och kylskåp, m.m m.m men vad ska jag göra? Sätta henne på uteplatsen? Nej hon får snällt vara hos oss och vi får snällt acceptera lite svarta hundhår i frysen.

    Har inget emot dina svägningar, mer än att jag tycker det är ledsamt för dig, men jag gillar dina inlägg och ser farm emot de nästkommande.

    kramkram

    SvaraRadera
  9. Det är bra Johanna - upp med humöret och humorn har du ju till skänks. När jag läser alla bloggare med hundar - då hjälper det till att inte längta efter hund eller katt.
    Du gissade att jag skulle resa till Kina. Till Indien blir det den 16 november. Vi tror ju att herrns strålningsbehandling har tagit bort all cancern. Han har 8 gånger kvar. Om inte ja, då får vi tänka om - så är livet. Ett är säkert, man måste tänka framåt. Livet går inte i repris, är mitt valspråk - du får gärna låna det.
    Trevlig helg
    Kram Viola

    SvaraRadera
  10. Ha det bra du med, tillsammans med dina härliga pälstussar.

    Kram

    SvaraRadera
  11. NejNu jäklar borde din ryggrad vara i höjd med bönstjälken - minsann - så passa på att kika ut över nejden och bortom horisonten (lite som att kika i facit bak på matteboken) och se vad som hägrar/döljer sig där.
    Om det inte är så att du rycker upp dig så duktigt att du får med dina rötter ur jordlagret och far ända rätt ut i universum (glöm då för all del inte handduken, fredligt sinnade besökare har alltid med din handuk så att det inte uppstår några missförstånd och gör allt i din makt för att inte träffa på några Vogoner, skulle du nu vara så olyckligt:HÅLL FÖR ÖRONEN! Deras diktläsande är föööörskräckligt missljudande. Lång parantes där)
    Skulle du nu ta en tur ut i universum gör lika där: spana ut i världsalltet och hitta din plats!

    Visst vore det härligt att kunna kika runt hörnet lite så där i smyg(lite som att försöka skaka på julklappen för att gissa vad som finns i) och VIPS helt plötsligt ligger hela livet framför dig och allt detta bara för att du skulle rycka upp dig en helt vanlig tisdag. Gôtt eller vad ;0)

    vink,vink & massoravbuffar
    M&m-matte

    SvaraRadera
  12. M-matten; Det går i ärlighetens namn lite upp och ner med detta uppryckande...
    Är nog lite, lite på väg ner igen, men inte värre än att jag kommer igen rätt snart... Vädret växlar så pass häftigt att min värk galopperar och då vill jag liksom inte vara med och antagligen skrämmer jag iväg alla som inte är vana vid dom här svängningarna...
    Inser lite skamset att jag inte är helt lätt att ha med att göra...
    Borde nog ta den där turen ut i universum och kika på hur allt är - egentligen...
    Enligt en duktig spåkvinna kan jag inte göra mycket för att "sabba" den "stora planen" och det är nog väl det.
    Är ju en "mästersabbare" av stoooora mått i vanliga fall, ha, ha!
    Gott att du hörde av dig!!! Blir ju orolig när du försvinner så där flera veckor, ju!!!

    Kramelikram till både matte och M!!!

    SvaraRadera
  13. Cattis; Ja, huva, vad trött man blir på pälsbollarna som flyger runt!!! Dammsuger övervåningen, går ner och dammsuger nere, går upp och där flyger det nya pälstussar... *SUCK*!!!

    Kramen och ha en fin söndag!!!

    *********************************

    Viola; Ett väldans klokt valspråk! Knycker det gärna :-)! Och ska försöka tänka på det minst en gång om dagen!!!
    Håller både tummar och tår för att cancern ska vara alldeles borta!!! Och hoppas att er resa blir så där jätteunderbar!!! Det behöver ni efter allt!

    Bamsekram!!!

    ******************************

    Imse; Ska jag skicka några till dig? Pälstussar, alltså! Har så jag kan dela med mig ;-)!

    Kram!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!