Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 23 maj 2008

Aktiv fredag

Du milde, vad jag har härjat runt idag! Aj, aj, vad min rygg tycker illa om mig :-). Det är ömsesidigt! Jag gillar inte ryggeländet heller!!!

Sonen fyller nitton och matte/mamman har lagt ihop smörgåstårtan som ska serveras imorgon. Och skalat en jäkla massa räkor!!! Dom klonar sig medan man skalar; har någon annan lagt märke till det något märkliga fenomenet? Hur man skalar så finns det fler... Nåja, till slut var jag färdigskalad och skickade sonen till soptunnan med skalen. Det luktar inte gott om man låter dom ligga inne; det misstaget har jag gjort någon gång innan jag var så där vansinnigt snusförnuftig som jag är nu (hmmm, men lite får man väl frisera sanningen när man har jobbat så hårt?).

Dessutom har golven fått en omgång torkning och gräset är klippt och tvätten är tvättad (och ligger i en röra i tvättstugan, suck!). Så nu kan jag gå och nanna med någorlunda gott samvete och hoppas på att jag lyckas dekorera tårtan så att det faller sonen i smaken imorgon:-). Fast den smörgåstårtan är ett så kallat "säkert kort", den brukar smaka bra! Ska för övrigt ta och skriva av receptet; det är så gammalt så att det liksom vill falla isär...
Tror jag gjorde den smörgåstårtan första gången när äldste sonen konfirmerades och det måste ha varit ett bra tag sedan, han blir trettiotre i år... Uschiannameja! Det är på ungarna jag ser att jag börjar bli lite, lite till åren... Fast inte så mycket än! Brås nog på mamma, hoppas jag!!!

Och på söndag bär det av till Falköping för hämtning av liten hund (vid MacDonalds,hämtade Uffe vid MacDonalds i Jönköping för fyra år sedan, historien upprepar sig!), om inte A-K´s barn fortfarande är sjuka. Dom stackarna har haft magsjuka, inget kul alls! Hoppas att lille Nalle mår bra :-)! Har försökt förklara för Uffe att han ska "föregå med gott exempel" och uppföra sig väl när lillen kommer. Men f-n tro´t! Uffe är en riktig rackare och har sin alldeles egna uppfattning om vad som är att vara "fin hund"... Men å andra sidan tror jag att han kommer att tycka att det är jättekul med en liten kompis så han kanske skärper sig lite av bara farten... Ja, ja! Jag kan väl få drömma :-)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!