Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 27 maj 2008

Lite spänning i tillvaron...

...har det allt blivit i huset i skogen :-). Rutinerna, som satt som en smäck, är något förvirrade för närvarande.
Har fått lära mig...



... att tandemgå med hundar. Nog för att jag fick göra så när jag hade min lilla UllaFrida, men det är ju ett tag sen... Men det går bättre och bättre för var gång vi är ute på, vad som kan betecknas som, äventyr.

Ibland har jag Uffe lös och ledig och då gör han ju givetvis sina egna små expeditioner ut i skogens djup. Nalle letar och undrar `var är han, var är han?`. Han fick för sig att helt enkelt klättra upp i timmerhögen för att spana... Det är ju avgjort bättre utsikt uppifrån! Matten höll på att få hjärtsnörp! Men fick ner hunden innan det hände något farligt. Inser att jag skulle haft lite is i magen och tagit en bild, men får medge att jag blev alldeles förskräckt. Och inser också att denne lille hund är ett riktigt energiknippe och dessutom snabb som attan! Men genomsnäll!!!



Efter detta äventyr knallade vi hem och hundarna drack en hel del vatten och matten knallade in och satte på en balja kaffe. Nalle var helt färdig och bestämde sig för att sola "lilla" magen eftersom matten uppenbarligen inte tänkte dela sin lunch med honom. (Får nog tyvärr vara lite sträng med dieten; han är allt ganska rund den lille) Uffe, som vet att man inte ska tigga vid bordet, tittar stort på Nalle och undrar vad i hela friden han tror ska hända om han gör så. Nej, säger Uffe, det är bättre att ligga och vänta och inbilla matten att man struntar i vad hon sätter i sig. Rätt som det är drabbas hon nämligen av "dåligt samvete" och sticker till Uffe någon liten bit av något gott. Men inte vid bordet! (Bara ibland *S*)





http://www.blogger.com/img/gl.photo.gif

Och så två bilder som jag har fått av E! Detta är alltså den mycket trevlige Noa (utan h på slutet, det är bara jag som ska krångla till saker i vanlig ordning!). Han är ett och ett halvt år och ska omplaceras på grund av tidsbrist. Känner ni någon som är intresserad av att ta hand om en jättego, men rätt stor vovve, hör av er!!!

4 kommentarer:

  1. Haha! Ja kära hjärtanes vilken cirkus det kan bli när man promenerar med flera busar....knyppelfest!
    Han ser så nöjd ut lille Nalle! Och Uffe med för den delen!
    Och du din stackare är väl helt färdig när kvällen närmar sej???

    Skönt att höra att det funkar bra i alla fall, och så småningom blir det nog rutiner på denna "konstellationen" åxå...Håll ut!
    Jag är såååå glad för din skull.
    Kramar från Jenny och hennes "fyrspann" (-:

    SvaraRadera
  2. Ha,ha! Jag lär nog plåga dig med fler dumma frågor! Konstigt hur fort man glömmer... Men jag har ju aldrig haft två hanhundar samtidigt förut... Men än så länge funkar det bra! Det är bara katterna som ligger risigt till :-) men jag tror att det blir Nalle som "biter i gräset". Dom har klor, vassa som attan, kisarna... Synd om den som kommer ivägen :-)
    Hur sjutton klarar du fyra????
    Kramen och tack för alla goda råd jag får av dig!!!

    SvaraRadera
  3. Du är lyckligt lottad du som bor så grant och med så ljuvliga djur vid din sida:-)
    Ha de fint med allt ditt och ha mig i åtanke då du springer in i allt det sköna.
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Har upptäckt att jag inte är hemmablind än :-) Njuter i fulla drag av allt här; skogen och "min" ekhage... Härligt!
    Inte blir det sämre av alla djuren, som får mig att skratta flera gånger om dan! Avgjort nyttigt!!!
    Kramkram tillbaka!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!