Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 10 maj 2008



Idag såg jag "från ovan", dvs badrumsfönstret, att körsbärsträden har börjat blomma! Då längtar jag till Svensmåla! Där hade vi ett tiotal körsbärsträd runt huset och det var mäktigt när dom blommade!!!




Lunchen intogs i solen vid fina utemöbeln... (är fortfarande mäkta stolt över min alldeles nya, fina trädgårdsmöbel!)




...i sällskap med Herman, som spanade in ostmackan och...




... Uffe, som föredrog skuggan. Det förstår jag, för det var varmt i solen!




Och här en (något suddig; har bara mobilkamera) närbild på det vi har mest i "trädgården"! Men ogräs eller inte; vackra är dom! "Små solar i gräset..."

6 kommentarer:

  1. Hej! Jo, man tackar! Blommande körsbärsträd och lunch i "det gröna"...tillsammans med älskade djur!
    Ibland är livet bra "gött", min vän!
    Tyvärr ska det ju bli lite kallare igen, men det är ju ofta så...En värmesläng i Maj och sen står vi där på midsommar i tränings-ställ och kofta och små-huttrar!
    Hoppas värmen kommer tillbaka snart igen!
    Kram från Jenny

    SvaraRadera
  2. Jo, nog blir det fint igen! Jag har ju investerat i nya möbler, ju! Satt nog för länge igår, är alldeles illröd på axlarna... Inget skönt! Men så är det, man glömmer hur fort det går det här med solen och svedan :-)!

    Har precis ringt till Gotland och gratulerat svågern på födelsedagen. Kan tala om att det är kanonväder där också och alldeles otroligt vackert...

    Ska dra på en skjorta över svedan :-) och knata ut och sätta mig i "mossgården" igen... I skuggan för säkerhets skull, ha,ha!

    Kramen!!!

    SvaraRadera
  3. Jaha du så du har "bara" mobilkamera, men det går lika bra tycker jag i de flesta fall. Mobilen har man ju "nästan" alltid tillhands och jag tar mycket med min oxså, fast jag har min Olymus oxå.. lite klumpigare att få ner i fickan:-)
    Närbilder blir lite svårare med mobilkameran.. du har så rätt.
    Ha de fint i dina vyer och ta hand om dig o alla djuren:-)
    Kramar från Skåne

    SvaraRadera
  4. pialotta; Visst går det rätt bra med mobilkamera, men det vore allt roligt med en "riktig"... Får väl önska mig en av barnen. Tjatar man tillräckligt länge får dom väl ont i öronen och ger sig till slut :-) Siktar lite på sonens gamla, han har investerat i en ny jättetjusig sak. Fantastiska bilder blir det med den nya kameran!!!
    Kramar från Ulricehamn :-)!

    SvaraRadera
  5. vackra bilder hursomhelst,har du tagit i värmen..ja det var en underbar dag igår,den karamellen får man suga på nu när det blitt kyligare..Må så gott!

    SvaraRadera
  6. pixi; Men regnet "slapp" vi... Lite delade känslor, för det är aningen torrt i ogräslanden :-) Värmen kommer nog igen!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!