Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 25 maj 2008

Vilken helt underbar "Mors dag"!!!



Började dagen med frukost med "utsikt" mot mina "mors-dags"-blommor jag fick igår av sonen och svärdottern...

När hunden var åksjukepillrad och allt annat undanstökat bar det av till Falköping. Och, jo, jag lyckades hitta till MacDonalds :-). Väl där fick vi vänta en stund innan lille Nalle och A-K och J kom... Uffe och matten utforskade omgivningarna och hittade Lidl. Vi har undrat var i Falköping det låg, men nu vet vi! Utifallatt sonen skulle hamna där på praktiken.
Men till slut kom dom och hundarna hälsade som om dom redan kände varandra (till alla människornas stora förvåning). Så undertecknades köpeavtal och papper byttes och hundar packades in i SAABen och så bar det av hemåt. Och Uffe lyckades att inte kräkas, tänk så skönt för honom!



Första promenaden runt "travbanan"... "Här är det bra att "markera" lite och där får vi inte gå för matten... Hon är så kinkig ibland den tanten" förklarar Uffe för nykomlingen.



Nalle studerar TV-rummet och Uffe studerar Nalle :-)




När man har busat färdigt är det inte dumt att slänga sig lite dekorativt i soffan. Vilken tur att kudden är så mjuk och skön att ligga på för en liten Nalle!

Nu är nog klockan "gå-en-sväng-runt-travbanan-dags". Får väl överväga om jag ska försöka gå med "tandem-koppel" eller om Uffe ska få springa lös. Det här med att gå med två koppel är allt lite spännande, det kan bli ruggigt rörigt :-)!

Tror att Nalle kommer att sakna sin matte A-K ett tag, men jag hoppas att han ska trivas hos oss. Hittills har det gått över all förväntan!
Och jag inser att det är ett jättestort förtroende jag har fått när jag fick "ta över" Nalle! Men han har uppenbarligen haft det jättebra, för han är så trygg i sig själv, så jag tror inte att jag kommer att få några obehagliga överraskningar. Det är inte svårt att ta över en hund som är i så gott "skick"... Minns hur rädd och ängslig Uffe var för det mest märkliga saker... Då känner man sig rätt osäker på hur man ska behandla hunden i fråga. Och då hade jag ju ingen jag kunde ringa till och fråga varför Uffe gjorde si eller så... Nu har jag ju A-K att ringa och mejla till, det känns bra!

Och sedan är det väl bara att hoppas att Nalle kan sova gott sin första natt i sitt nya hem... Men han är så cool, så det blir säkert inga problem med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!