Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 27 mars 2008

Det händer saker i huset i skogen!




Detta är "innan" den stora förändringen! Ser lite rörigt ut, men jag stod ju ut med det i flera år, så det kan inte ha varit så farligt...





Men det känns "helare" så här! Och så blir det inte så mycket att damma heller! En klart arbetsbesparande åtgärd! Böckerna har fått flytta in i sovrummet. Har staplat och grejat och kommer förmodligen att få "spunk" när jag ska försöka hitta vad jag vill ha att läsa, men det blir en senare fråga det! I vardagsrummet nere finns det inte plats för en pocketbok till ens :-). Får väl börja fundera på var jag kan ställa en bokhylla till... Hmmm! Har nog inte så många utrymmen kvar... Men om man slänger eller ger bort lite kläder kanske man kan bygga om en garderob till bokhylla??? Eller; det är kanske inte så bra... Man bör kanske ha lite plats för såna oväsentligheter också...

Men jag kan tyvärr inte rekommendera någon att köpa en omonterad möbel från Jysk... Den som har gjort "ritningen" måste ha tagit droger eller nåt... Vi höll på (dvs; sonen mest!) i nästan sju timmar innan vi fick ihop skänken. För hur vi skruvade och grejade blev det helt galet.Men skam den som ger sig!!! Vi skruvade itu eländet och började om. Och tänk; det blev "rätt" till slut. Men inte tack vare "bruksanvisningen" ska jag be att få påpeka! Kan meddela att sonen är riktigt begåvad när det gäller att få ihop konstiga träbitar så att det blir en fin möbel!!!

Och jag tar genast tillbaka alla mina svordomar över Ikeas monteringsanvisningar! Dom är riktigt, riktigt bra! Det förstår jag efter detta äventyret! Kan också tala om att hyllorna över skänken är från Ikea. Och till dom var det en mycket klar och enkel beskrivning på "hur man gör".

3 kommentarer:

  1. Det blev riktigt snyggt efter förändringen, förstår att du trivs bättre med det nya!

    Jag är nog som din son, dvs jag kan skruva ihop nästan vad som helst, trots konstiga bruksanvisningar... :)

    /Caroline

    SvaraRadera
  2. Fasan är väl att sonen är "flygfärdig" och kommer att försvinna hemifrån inom en ganska snar framtid... Så det gäller att komma på vilka förändringar som behöver göras - NU! Man får ju passa på att utnyttja "sakkunskapen" medan man har den :-)!!!
    Till saken hör att vi hade väldigt roligt stundvis när vi höll på... Uppfann många otryckbara ord :-)! Livlig fantasi har vi i vår familj!!!

    SvaraRadera
  3. Hej Mammsen, det blev jättefint! Idag pratade jag med L och vi kom överens om att hon hämtar Pållen i veckan som kommer, så nu får du pallra dig ut i stallet och kolla att min sadel ser greit ut... och gärna putsa upp den :-)

    Kram
    /M.

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!