Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 12 mars 2008

Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig?

Och efter ett lååångt och mycket trevligt telefonsamtal med J har vi kommit fram till att det blir två små dvärgpapegojor som flyttar till mig istället... Och egentligen var det väl sådana jag var inne på först, men Bettan är ju så söt så det hade inte varit fel det heller... Men du ska veta,J, att dom är välkomna dom små; Kålle och Rosa! Är redan igång och funderar på viss ommöblering (går snabbt när sonen väl är hemma och kånkar). Och tänk vad det ska bli roligt!!!!

Inte blir det sämre av att jag får träffa J "på riktigt"! Har fått många glada skratt och aha-upplevelser genom mail och blogg. Skönt att det finns fler "galningar" i världen än jag så man slipper känna sig ensam! Detta att ha djur är ju ett sätt att leva, det är inget man ägnar sig åt x antal timmar per dag utan det är dygnet runt året runt... Och det är väldigt givande även om det medför en hel del arbete också! Så mycket kärlek som man får av djuren, helt utan baktankar och krav, tror jag inte att man kan få någon annanstans. Snacka om att få valuta för jobbet!!!
Inte för att jag inte älskar mina barn och vänner, för det gör jag, men det ena utesluter ju inte det andra :-)!

Ett litet PS; J, var det Kålle som hoppade på grenen??? För då gäller det att leta reda på hållbara sådana förstår jag :-)!
Bilder på de blivande familjemedlemmarna kommer vid tillfälle!

2 kommentarer:

  1. Japp! Ut i skogen och leta "trampolin-kvistar"!!! Fasen, jag kommer sakna den där rackarn, men jag litar på att du håller mej uppdaterad vad gäller hans små påhitt!
    Mycket trevligt att prata med dej åxå, förresten! Jag slängde ju nästan luren i örat på dej för den andra telefonen ringde hela tiden...sorry!
    Jag skickar dej ett mejl ikväll för jag tror inte du har fått mina telefon-nummer??? Nåja,dom kommer ikväll!
    Kanske, kanske kan jag komma innan helgen om det passar dej? Ska se om jag "får ihop det här hemma..."
    Kramiz, Jenny

    SvaraRadera
  2. Ska dra med Uffe Hund... Kanske kan dressera honom till att hämta lämpliga kvistar :-) Vem vet? Undrens tid är inte förbi (i detta huset i alla fall hi,hi)

    Du är välkommen när du kan! Har inget så där särskilt att uträtta, det är ju några dar kvar till "pensionsdax" :-), så det blir allt till att tugga på det som finns! Bara man kommer ihåg att tina eländet först ("allt" ligger ju i frysen!) så går det rätt bra! Synd att minnet är så förbaskat kort bara!

    Har precis varit ute en sväng med den fånige hunden. När det är bra väder kan han minsann gå själv, men när det regnar måste han dra ut mig. Rättvisesyndromet? "Blir jag blöt ska minsann du också!"

    Kramiz!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!