Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 6 mars 2008

Sensation i vår herres hage!



Detta är inget mindre än en verklig sensation! Det har aldrig hänt förut!!! Ingen bra bild i och för sig, men detta är tre "herr"katter som normalt inte vill vistas i samma rum om det går att undvika och dom sitter vid samma fat!!! Ja, i och för sig; Hugo (till vänster) och Herman (till höger) är halvsyskon och brukar väl hålla någorlunda sams för det mesta. Mest beroende på att Hugo är en fridens katt :-). Men att Lukas, dels vågade och dels fick, sitta vid fatet och äta tillsammans med syskonen bus det är ganska unikt! Men se vad lite tonfisk kan göra!!! Minste kattpojken, Hubert, var ute när detta inträffade, men hade han också suttit där hade jag nog missat att ta kort, för då hade jag bara stått och gapat skulle jag tro! Underliga saker händer!!!

Har varit ute och gått i eftermiddags. Uffe Hund och granne K och jag. Solsken var det och jätteskönt att komma ut ett tag.
Ägnade förmiddagen åt att försöka "hitta" hallbyrån under all smuts som av någon anledning hade invaderat den stackars möbeln. Men den är faktiskt ljusgul (en gammal ärvd byrå från min farmors hem) och det var roligt att hitta igen den :-), men lite jobbigt att få bort all skit. Men oj, så fin den blev! Får väl gå på resten av möblemanget en annan dag - om några veckor eller så :-).

5 kommentarer:

  1. Ja det var rackarn! Du har sms ang lördag,vi kan bara på söndag!!!

    SvaraRadera
  2. Jo,jo...konstiga saker hända i djurens värld! Och i vårens skarpa sol-strålar ser man verkligen all skit man har...Men det måste vara "den där kärringen" som drar fram och skräpar ner överallt! (hon som är inneboende hos oss, du vet?)Och sen ska vi re i dyngan efter henne )-:
    Livet är allt bra orättvist, eller hur?
    Ha de! Kramiz, Jenny

    SvaraRadera
  3. mammamia; Såg inte ditt sms förrän nu! Somnade framför dumburken - igen! Den fåtöljen är inte bra! Ska klaga hos dottern - har "ärvt" den efter den unga damen när hon köpte nytt... Klart att det går bra på söndag!!! Ser verkligen fram emot besöket!!! Kram!

    Jenny; Visst är det skönt med solen, men det är konstigt hur skitigt det plötsligt har blivit överallt... Inte har det blivit "bättre" sen jag skaffade glasögon heller; du anar inte hur konstiga saker det händer i vårt lilla hem numera... Spindelnät och dammråttor på de mest konstiga ställen - det har det aldrig varit förut... Är helt bombsäker på det!!!
    Tror jag ska försöka säga upp hyresavtalet (som jag är säker på att jag inte har godkänt!) med den däringa kärringen. Eller höja hyran hon vägrar betala :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Fin kattbild, det syns på deras öron att det inte är helt OK men vad gör man inte när det vankas god mat!

    SvaraRadera
  5. Helena; Jo, vad gör man inte för lite tonfisk (om man är katt vill säga)! Men kattdamerna höll sig på sin kant; det ska till mer än tonfisk för att dom ska samsas om något!!!
    Visst är dom härligt "egna", katter?!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!