Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 18 mars 2008

Har fått en ny fobi!

Mot små j-kla "nipplar" som sitter i element... Det är dom man skruvar på när man ska lufta elementen ifråga. Det är bara det att är man som jag lite fumlig, slutar det med att nippel-eländet flyger iväg och vattnet sprutar och man (jag) hittar inte den förb.... nippeln förrän hysterin nästan bryter ut.

Hade alltså bara 14 grader i huset i morse... Misstänkte redan igårkväll att det skulle bli krångel idag. Vissa saker känner man på sig! Vi hade nämligen ett litet strömavbrott vid 10-tiden igårkväll och då lät det som Niagarafallen från lilla hallen... Så när jag började elda imorse och inte fick någon värme på elementen blev jag inte så där förvånad, mest ilsken, för jag frös!
Ringde hyresvärden och han menade att det nog hade blivit en luftficka och det stämde säkert. Denna luftficka har jag bråkat med i nästan två timmar. Ut i pannrummet och fylla på vatten i pannan. In och upp för trappan och lufta element, ner för trappan och ut i pannrummet och fylla på vatten i pannan osv...

Nu börjar det äntligen bli lite varmt. Min Jönköpingsresa "fryser inne" idag också. Allt rännande och pulsande i snö har gjort att min höft fullkommligt vrålar att "inte mer". Så jag får nog rätta mig efter det... Dessutom lär jag få ägna dagen, ja åtminstone förmiddagen åt pannj.....n. Är måttligt intresserad kan jag tala om! Men solen skiner (just nu i alla fall), så när jag har hämtat mig lite kanske jag kan knalla ner på fältet med Uffe Hund så att han får "träna inkallning" på sitt lilla vis :-). Själv lär jag väl inte kunna gå så där värst långt idag, känner jag.

Finns det inte någon som kan "hitta på" någon slags nippel som inte flyger iväg när man luftar element förresten? Eller finns det kanske redan på mer moderna element än dom som finns i detta huset??? Jag menar, nog skulle det spara en eller annan svordom och hysterskt utbrott :-)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!