Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 3 mars 2008

Sol

Idag har det varit soligt; lite kyligt men så hög och klar luft! Härligt!!! Vårkänslor får man!

Alla måsten fick stå åt sidan för långpromenad med UffeHund. Det blev en rejäl runda på en timme på förmiddagen och en inte fullt så lång på eftermiddagen.

När sonen kom hem från sitt praktikjobb på tyska affären slog mamman på stort och fixade varsin semla (eller semmelboll som K säger). Mmmm! Gott! Och så kanske dom hinner gå åt i år :-)! Förra årets semmelbullar slängde jag när första stormen för året kom... Dom var nog lite torra eller så skulle jag tro.

Mindre kul var att jag inte hittade något bröd i frysens djup... Nu blir jag ju tvungen att baka imorgon... Om jag inte kan hitta på något riktigt dramatiskt att skylla på, förstås!

2 kommentarer:

  1. Hej Du! Ta en semla till frukost i morgon så slipper du baka!!!
    Tomt på bröd är en perfekt ursäkt för att få mumsa i sej en smarrig semla ju!?! Eller hade du inte fler kanske?
    I så fall blir det ju svårt att klura sej ur "bak-dilemmat"...
    Jag har åxå vår! Krokusar i backen och ylande katter runt husknuten..och gröna skott på kaprifol och diverse prydnadsbuskar i trädgården ((-:
    Men det är frost på nätterna ))-:
    Jenny sänder kramizar

    SvaraRadera
  2. För min alldeles egna del har jag grovt bröd som jag med förkärlek tuggar i mig; det är stackars sonen i huset som vill ha "mammans hembakta". Och i den åldern kan dom äta praktiskt taget hur mycket som helst och dygnet runt :-) Tur att han inte är hemma hela dagarna, det skulle bli ett förskräckligt bakande :-).

    Mina katter ylar inte... Antingen är det något fel på dom (alla sju?) eller så är dom så otroligt väluppfostrade så dom skonar mattens öron. Lutar åt felet :-)!

    Kram tillbax!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!