Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 1 januari 2009

1 januari 2009

Så har den första dagen på det nya året nästan tagit slut...

Har lyckats att tillbringa dagen i lugn och ro och inte gjort någonting egentligen. Två viktiga telefonsamtal har jag ringt; ett till min mycket goda granne och ett till "söstra mi". Och så har pappa ringt... I övrigt har jag strosat runt här; vädret har varit alldeles fantastiskt, sol och som mest fyra minus (nu drar det sig mot sisådär sju), klar underbar luft. Som gjort för hundpromenader!!!

Har till och med fått för mig att laga lite mat. Ugnsbakad potatis med gräddfil, rödlök, lite räkor och stenbitsrom... Smakade jättebra och jag tycker det var en alldeles utmärkt början på detta året!

Igår eftermiddag fick jag äntligen "tummarna ur..." och la en tarot-"stjärna" för Jenny som jag hade lovat att göra... Tolkningen är numera utskriven och lagd i kuvert för befodran medelst snigelposten och förhoppningsvis kommer jag ihåg att skicka iväg brevet imorgon (fast osvuret är bäst, man vet ju inte var minnet är imorgonbitti :-)!). Ska bli spännande att höra vad hon (Jenny) får ut av det hela, ha, ha!

La faktiskt en läggning som kallas för keltiska korset (samma som jag la för dig, Jenny!) för mig själv sent inatt. Men den tolkningen får nog vänta tills en annan dag. Och nej; jag har INTE avgett några nyårslöften, så mina "en-annan-dag" kommer nog att hänga med detta året också ;-)! Men det såg inte helt tokigt ut vid en hastig överblick... Lite mer lugn på alla fronter vore välkommet... Men det är ju så att det blir som det blir och det är kanske bäst att inget veta... Läste att det var bättre att vara lite pessimist, för då är man mer förberedd på jäkelskap. Fast det blir ju som att vara nere för räkning två gånger; först när man tänker att allt går åt helsike och sen när det verkligen brakar runt omkring en. Nä; jag satsar på en sån där gyllene medelväg! Lite "fegt" men jag har aldrig påstått att jag är särskilt modig heller :-)!

Ha nu en riktigt bra början på 2009!!!

10 kommentarer:

  1. Hejan hoppsan Moster J!! (moster låter så gammalt, du e ju för fasen ingen tant!! men det finns fräscha unga hippa mostrar oxå vettö...)
    Ville bara kika in och önska dig ett riktigt gott nytt år goaste vännen!! Det var ju ett tag sen, funderar på att öppna en ny blogg, anonymare än innan, men är inte där riktigt än.

    Vad kul att du också gillar tarot! Jag är dålig på att lägga dem, drar ibland ett kort, och det stämmer kusligt bra både på mig o andra, men det är ju ingen komplett läggning... du...har inte lust att göra en för mig? Vet inte vad du behöver då, men du kan väl skriva ditt svar på mammas blogg, jag är därinne o läser dagligen! Hade varit jätteroligt och spännande!

    Jaså du har börjat det nya året med en ny hårfärg? Kul, det känns alltid skönt! Är trött på mitt döda spikraka tråkhår, men jag inser att jag är en gnällfia...om jag bara kammar det nån gång är det faktiskt riktigt snyggt! Är en latmask bara.

    Vad kul att du fick fyndat lite på rean i alla fall, modigt o ge dig ut i den tycker jag! Jag gjorde också en snabbvisit, man blir ju trött som efter ett maraton-lopp! Inte för att jag ställt upp i särskilt många såna men.
    Vad fina vinterbilder du tagit! Visst är det vackert med rimfrost och kala trädkronor..fast det är inte för inte att man längtar till våren nu! Tänk när de första snödropparna och vitsipporna sticker upp sina huvuden ur den kalla jorden..och krokusar!
    Här ska planteras i år, känner jag! Jag bor på en solig kulle nu, i hönshuset som du sett på mammas blogg, och i det solgasset har jag odlat majs och solrosor innan, så förutom att katten lär gödsla dem kan det nog bli bra! Elstängsel kanske?

    Nej, nu ska jag leta efter ett lämpligt bloggforum att starta en egen i, för jag saknar min gamla lite... och dig!! Vill ses snart igen!! *studsar ivrigt i stolen*
    Stora kramen tills dess, hälsa alla lurviga från mig! *kramar hårt*

    SvaraRadera
  2. Min goaste lilla sösterdoter; Klart att jag kan försöka lägga ett "keltiskt kors2 för dig också! Behöver i stort sett bara födelsedag (för signifikationskortet) i övrigt blir det som det blir ;-)! Men vänta tills mamman har fått läsa sitt... Kan ju vara "ute och segla"; det är inte alltid det blir som man tänkt!

    Hoppas du hittar ngt bloggforum som passar dig snart; saknar din blogg och dina underbara bilder! För att inte tala om finurliga texter... Tycker fortfarande att du borde tänka på det där med boken (tjatiga "mostrars rätt i samhället att påpeka saker, he, he!)!

    Alla lurviga mjauar och vovvar och tycker att du ska masa dig hit SNART!!!
    Längtar efter er!!!

    Jättebamsekramen, gulliga du!!!

    SvaraRadera
  3. Fasen, gumman! Nu fick jag ju tussilagoabstinens....

    SvaraRadera
  4. Hörni tjatmostrar!
    Jag vill åxå va med ju!
    Jisses, jag blir sååå spänd på det där med Tarotkorten och vad dom har sagt till mej!
    Kan ju knappast inte vänta juuuu!

    Och visst ÄR det på tiden att hon nu blir lite modern och startar upp en blogg igen, den där Dotera jag har???
    Hmmm...sååå jobbigt är det ju inte, och dessutom har hon ju redan VÄÄÄÄLDIGT TREVLIGA läsare som kommer att besöka henne...
    Ja, jag menar förstås dej och mej då...Haha!

    Jag LOVAR att vi kommer väldans snart, för nu börjar det bli jobbigt med saknaden!
    Kram, vännen...Och söstra!
    Nu ska jag öppna ditt mejl!
    //Jenny

    SvaraRadera
  5. Jenny; Brevet är postat!!!

    Kramen!!!

    SvaraRadera
  6. Hejsan! Hälsa gärna på min på min nya blogg! kjaaam , systerdotera din!

    http://nimela.wordpress.com/

    SvaraRadera
  7. hejsan på dejsan ..Känns nästan som ett bloggforum det här ...de eju oxå mina " släktingar" haha...vad kul att söstradotern har startat ny ..ska genast springa dit....har oxå hållt på med tarot o spådom innan..fast jag lade ner det för ett par år sen ..men visst e det kul!!! Önskar dej en underbar fortsättning o en bra start på det nya året! Kraam !

    SvaraRadera
  8. Pixi; Ja, släkten växer, ha, ha!!! Ska oxå ila till "nya bloggen"...

    Kram tebax!

    SvaraRadera
  9. Det här lät väldigt spännande.
    Inte visste jag att du kunde sånt...........oanade talanger du har :)

    Kan du lägga såna till vilken som???

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  10. sickan; Ja du; kan och kan... Är nog ganska grön på detta och gör det inte så ofta. Dumt; för övning ger färdighet... Men det ska bli spännande att höra vad Jenny tycker, he, he!
    Men det funkar rätt bra när jag lägger för mig själv och en av mina kompisar blev alldeles förvånad och anklagade mig för att ha pratat med hennes mamma... DÅ var jag rätt överraskad! SKulle tro att det är så att det stämmer ibland och ibland blir det bara rappakalja av det hela :-)!

    Kramen till dig!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!