Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 12 januari 2009

I julas fick jag...

... en jättetrevlig CD, med titeln "22 katter i samma låda", av mina barn. Dom tyckte väl att det var passande med tanke på de (numera) nio klo- och svansförsedda fyrfotingarna som bor här Kitty 3.Jag har lyssnat på den på kvällarna innan jag har somnat och har väl hört en fjärdedel än så länge... Slocknar som ett ljus mitt i alltihopa och har börjat drömma om katter som gör dom mest märkliga saker Black Cat.

Det mest konstiga är att min gamle Knyttet (borta sen några år, mycket saknad!) härjar vilt i drömmarnas land... Jag inbillar mig att jag ska åka iväg med bilen och ta med mig ALLA mina katter; nuvarande och bortgångna (och det blir en rejäl skara det!), och den där förbaskade Knyttet bara går iväg och jag kan inte åka utan honom... Undra på att man är helt slut när man vaknar om mornarna!!! Som jag får slita för att få tag i den busen!


Skulle tro att fantasin flödar i skallen eftersom jag har lånat denna boken på bibblan och den ligger för närvarande på nattduksbordet... Och nog hinner jag läsa några rader innan jag somnar - ibland Book Club.
Undrar om den där TV-sovar-effekten har flyttat in i sovrummet också????

**********************************************************************

Jenny har verkligen satt fart på mig!!! Har fått ihop Sickans tarottolkning, så nu är det bara färgen till skrivaren jag väntar på Computer, sen ska det hela skrivas ut och skickas iväg... Och jag är SÅ spänd på vad hon ska tycka; ja, sösterdoteras ska ju också iväg för "bedömning".
Och så har jag fått "på moppo" av både Jenny och min gamle pappa (??? DET trodde jag väl aldrig) för att dom tycker att 200:- är för lite betalt med tanke på arbetet... Men jag försvarar mig lite med att det för det första är himla kul och att jag kan kalla det introduktionspris (he, he! DEN var bra, va???) och kanske höja med en femtiolapp nästa månad... KANSKE! Det kan ju bli så att det inte är någon i hela vida världen som har lust att satsa på ett "keltiskt kors". Vem vet?

Men jag gör det gärna om jag får lite tid på mig. Stress är inte bra när man har fibromyalgi, har jag lärt mig! Men det är kul att ha något att göra och kan man samtidigt göra någon lite glatt överraskad är det ju ännu bättre. För överraskad blir man av dom här korten; det är nästan liiite kusligt ibland. Men för det mesta är det väldigt "snälla" påpekanden man får...

***********************************************************************

Men om någon är intresserad (och inte har för bråttom Clock), så kan ni mejla mig födelsedatum och månad och namn och adress, så hör jag av mig... Slut på reklamavbrottet TV 2 !

*************************************************************************

Nu är det snart dags för en hundpromenad igen... Det blåser som sjutton och känns förskräckligt kallt här. Nalle tycker INTE om att det både blåser och är blött. Det blir bara för mycket, säger han. Och vad sjutton man ska dra iväg ända ner till brevlådan för i detta vädret är mer än han (Nalle) begriper. Uffe har en mer praktisk inställning till det hela. Måste man ut och göra ifrån sig så är det så! Inget att tjafsa om!!! Så idag är det Uffe som påpekar när och om det måste gås någonstans överhuvudtaget. Han har ett hårt jobb att övertyga matten och Nalle om nödvändigheten med att gå ut i blåsten.

Det är som sagt inte lätt att vara hund i detta huset Dog 18...

13 kommentarer:

 1. Hi, hi, skrattade gott åt din "reklampaus", låter spännande med de där korten, men jag är så feg o rädd för att få tråkiga svar:-( Jasså, du har oxå en vovve som inte diggar kyla o blåst, samma här. Borde lära honom gå på toaletten som annat folk. Ha det bra. Kram från Mia.

  SvaraRadera
 2. Mia; Kan försäkra att det inte är några tråkiga svar man får :-)! Mina kort är SÅ snälla så ;-)!

  Det är allt lite jobbigt att ge sig ut med vovvarna idag.... Den ene kutar iväg så långt (pensionärs)kopplet räcker och den andre stretar sisådär åtta meter bakom mig... Och jag går nästan av på mitten :-)!
  Ska försöka gå ner på fältet sen (om det inte är för blött) så att Uffe får springa av sig lite energi... Så kan Nalle och jag lunka omkring på kanten och sura, hi, hi!

  Kram tillbaka!!!

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande det ska bli!!
  Du får höra av dig om HUR du vill ha pengarna så fixar jag det omedelbums.

  Gillar inte och vara "skyldig" :)

  Ha det bra!
  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Sickan; Jag skickar brevet och skriver kontonummer där... Tror det blir enklast så...

  Är alldeles jättenyfiken på vad du ska tycka! Och den förb.....e färgen kom inte idag! SKIT!!! Var så inne på att jag skulle fixa iordning det hela och få iväg det! Fast det var väl därför jag fick fibro; för att jag helst vill göra allt igår... Att jag aldrig lär mig!!!

  Lova att du hör av dig när du har läst?!

  Kramen!!!

  SvaraRadera
 5. Jag slår en pling när jag fått brevet :P

  Spännande,spännande...........

  Känner igen det där med att man helst ha allt gjort i går :(

  I morgon ska jag till växjö till doktorn,det ska bli skönt!
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. HEJ!!
  Du har nåt hos mig :-))
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Sickan; Håller både tummar och tår för dig imorgon!!! Hoppas verkligen att det blir bra; du behöver lite ro nu!

  Kramen och en liten försiktig lyckospark :-)
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  Widénskan; Jag ilar ;-)!

  Kramen!

  SvaraRadera
 8. Hej vilken fin blogg du har, jag har själv 2 golden retriever, 1 ragdoll katt och 2 nymfparakit, det är härligt med djur:-


  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 9. Gunilla; Oh, tack!!! Så roligt att du gillar den!
  Visst är det härligt med djur!? Och snacka om att få snabba och raka besked om saker och ting!
  Ska hoppa in och kolla din sida... Nyfikenhet är en dygd ;-)!

  Kram till dig! /J

  SvaraRadera
 10. Ujuj...va spännande att du är igång!
  JAG tycker att det är lika spännande med vad andra ska tycka...för jag blev ju väldigt impad av "di däringa korten".

  Jag hade en som ringde mej i går och frågade mej om jag trodde att du ville lägga ett kors för henne...Hon skulle mejla dej (-:
  Kan tro att hon är spänd på vad som väntar henne detta året, av både en och annan anledning!

  Men ta det vackert nu, så du inte får stora "stressanfallet"...
  Det ska ju kännas bra för Dej också!

  Och du...jag tog en award för att jag åxå är mamma till en hel skara två-och fyrfotingar!

  Mössan är klar, så nu ska den (och lite annat) bara skickas iväg.

  Jag HOPPAS att jag kommer iväg till posten i dag, men gör jag inte det så blir det GARANTERAT i morgon!

  Kram, Jenny (-:

  SvaraRadera
 11. Jenny; Väntar med spänd förväntan på brevet! Kan du inte lämna en liiiten ledtråd???? Bara en liten en?!

  Har pratat med Mia idag och hon säger att jag låter alldeles uppåt av detta kortläggeri... Och det ÄR jättekul och dessutom så himla spännande. Och det vet du ju; jag gör det inte om jag inte känner att det är rätt tid. Man måste ge det hela lite tid och kraft, annars blir det bara blaj med det!

  Kramen,söstra mi! (Har fixat vedpengar idag så i övermorgon hoppas jag att min vedleverantör har tid att köra hit ett lass... Ni är sååå välkomna då ;-)!!!)

  SvaraRadera
 12. Hoppas din dag är bra!
  Så bra den går :)

  Kramen på dig!!

  SvaraRadera
 13. Sickan; Detsamma till dig!!! Hoppas att det gick bra igår; tänkte allt på dig!

  Postade brevet nu idag...
  Spänningen stiger ;-)!

  Kramen tebax!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!