Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 4 januari 2009

Är fortfarande...


... lite, ja, häpen när jag går förbi en spegel. Undrar, så där lite förvirrat, vem sjutton som valsar omkring i mitt lilla hem... Det där hårfärgeriet gör ju i alla fall att jag vaknar till emellanåt - och det skadar säkert inte!





Får väl trösta mig med denna bilden, ha, ha!



Börjar känna mig lite (men bara lite) förkyld... Men så mycket vitlökskapslar som jag smäller i mig bör det väl inte bli någon jättegrej av det hela... Hoppas jag!!! För det finns ta mig sjutton ingen som är sååå sjuk som jag när jag är förkyld!!! Så är det bara!!! Släng er i väggen, gubbar!!! Här har ni den gnälligaste människan i hela världen (kanske i hela universum, vem vet?)!!!

Ska försöka nå "mellan-M" och höra hur hans magsjuka mår... Hoppas verkligen att han har blivit bättre!!!

Och så ska ju "lill-M" hämtas om en stund!
Slut på eremitlivet och middagsslarveriet... Dags att börja fundera på att försöka planera middagar och komma ihåg att plocka fram dessa planerade maträtter ur frysen... Uschiannameja! Jag har blivit riktigt, riktigt lat och bekväm denna veckan... Inte lyft ett finger i onödan...

Nu ska här inventeras! Och skrivas lista! Mjölk och sallad och... Hoppas nu att jag inte åker ifrån listan - det händer tyvärr allför ofta :-)! Men så är det att leva med ett teflonminne - utan repor!

6 kommentarer:

  1. Ha ha jag glömmer nästan alltid inköpslistan..
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Här är det oxå förkylt :(
    Och ångesten har börjat komma åter efter ett litet uppehåll på några dagar!

    Skit och mög!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Widénskan; Ja, det är då tur att det är fler som är lika (hmmmm) tankspridda (det låter rätt "snällt")... Ibland undrar jag om jag är helt tom i bollen (och det är jag nog emellanåt, ha, ha!!!)...

    Kramen!!!

    ***********************************

    Sickan; Men för jösse namn! DU har välan haft förkylningar så det räcker och blir över?! Stackars dig!!!
    Ångest är fruktansvärt att drabbas av!!! Lider verkligen med dig!
    Tänker på dig, det ska du veta!!!

    Bamsekramen!!!

    SvaraRadera
  4. Hoppas du nu ska klara dig från sjukdommar, här har det tagits små klara och vitpepparkorn om vartannat....
    Kramen på dej.

    SvaraRadera
  5. Håller verkligen tummarna för att året inte ska börja med förkylning! Att glömma handlingslistan är varje kvinnas (ok då.. även männens) rätt! Kram

    SvaraRadera
  6. huga; Än så länge är läget under kontroll :-)! Har käkat så mycket vitlökskapslar så bacilluskerna har nog flytt låååångt härifrån (hoppas jag!)... Har förstått att det är en enviser förkylning folk får nu och den vill jag banne mig inte ha!
    Får väl "grunda" med lite mer vitlök idag, he, he! Sonen är inte så där intresserad av att vara i samma rum som jag; han påstår att det luktar vitlök??!! Undrar vad han får allt ifrån ;-)???

    Kramen!

    **********************************

    minigrisen; Så bra att du påpekar det! Det här med att glömma handlingslistan... En sak till att lägga till listan av "uffemattens rätt i samhället", he, he!

    Kramen och ha det gott!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!