Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 26 januari 2009

Fick ett brev

Idag är det reklamdag här! Förutom reklamen fick jag nya frimärken (abonnerar på sådana) och ett utskick från en bokklubb och så ett MYCKET märkligt brev.

Det var adresserat till "fru" mig. Nu är jag inte fru ett dugg, så redan där drog jag öronen åt mig.
Men eftersom nyfikenhet är en dygd, öppnade jag brevet i alla fall.

Och ni ska veta att jag är minsann utvald av "kända astrologer och siare" att få tur i både spel och kärlek och allt möjligt trevligt OM jag skickar in en svarstalong till en adress i Holland (?) inom tre dagar. Annars är det minsann kaputt med min tur!!! Och inte skulle det kosta något heller...

Men nog blir man lite fundersam... Och undrar vad som hade hänt om man hade skickat kupongen till Holland istället för i pannans djup...

Men jag har så svårt för sånt där dravel... Man kan INTE få tur av att skicka kuponger till tjotaheiti!

Och så undrar jag hur många i lilla landet lagom, som har fått ett brev där det påstås att endast sju personer i Sverige har blivit utvalda, av dessa människor utan namn, för att få tur, om dom nu får för sig att skicka in den förtryckta svarstalongen.
Nog verkar det lukta skunk?

Är det fler som är utvalda? Skulle vara kul att få veta!

Och det här med "inte kosta något"... Nog får jag en känsla av att det hade kunnat blir ruggigt dyrt om jag hade svarat!

7 kommentarer:

 1. Skumt det där, nä ännu har inte jag fått något sådant brev, ska meddela dig genast om det dimper ner något i min brevlåda. Kan vara kul o veta hur många som får detta unika erbjudande. Kram Mia.

  SvaraRadera
 2. Det där luktar bedrägeri låååång väg.
  Jag hade heller aldrig skickat iväg nåt sånt.

  Det finns folk till allt!!

  Natti och kramen!

  SvaraRadera
 3. Mia och Sickan; Ja, visst verkar det väldans skumt... Och synd om dom som går på det! För inte fasen är det gratis inte!!!

  Kramen till er! Nu ska här försökas sätta upp en eller annan gardinstång... Suck!!!

  SvaraRadera
 4. Kära Fru Uffematten.
  Den här kommentaren kostar dig garanterat inget, du kan när som helst returnera den om du inte tycker om den. Jag är glad att du inte föll för brevet, alltför många som luras i denna världen.

  Kramen till dej!

  SvaraRadera
 5. Huga; Eftersom kommentaren är alldeles gratis och jag gillar den, så tror jag att jag behåller den ;-)!

  Men nog funderar man på hur dom som skickar såna där brev är skapta egentligen... För om den som får ett sånt brev tror på det kan det ju bli hur galet som helst... Nä; usch och fy för lurendrejare!!!

  Kramen till dig!

  SvaraRadera
 6. Sådan reklam är kul. Du är en av de utvalda. Oftast så ligger det lite långt ifrån sanningen. En av de flera miljoners utvalda är nog mer sant. Trist med sådant.*Ha en fin dag, vännen.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 7. Lallis; Ja både trist och väldigt fult av dom som ägnar sig åt sånt... Jättetråkigt för dom som går på det; för nån måste ju göra det eftersom det förekommer så pass ofta...

  Hi, hi! "Fin dag" vete sjutton... Gjorde precis ett nytt inlägg...
  Men det blir nog bättre imorgon ;-)!

  Ha det gott själv!!!

  Kramen!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!