Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 24 januari 2009

Detta med melodier...

... som fastnar i knoppen och plötsligt får NY TEXT, som nog inte den som har författat det hela från början överhuvudtaget har tänkt sig, är lite nervpåfrestande.

Ni vet den där gamla, gamla "Halta Lottas krog i Göteborg" blev idag "Uffemattens kök i skogens djup"...

Att det blev så berodde på att fibron liksom har satt sig i höger knä, samtidigt som vänster häl inte vill gås på. Inte alls helst...


Och då funderar jag på mina kryckor. Det finns nog till och med isdubbar till dom någonstans. MEN; hur fan går man med kryckor och två hundar????

Nåja; kom fram till att det gör man inte! För det skulle förmodligen sluta med något slags kaos. Det vill säga värre kaos än vi kan ställa till utan kryckor. För det kan vi! Nalle och Uffe och jag är ett oslagbart team!!!

Mycket konstiga saker händer på våra "expositioner"! Men kul har vi nästan jämt...

Och nu ska dom där rackarns vovvarna strax få sin lilla mat, för denna Uffe/Nallematte ämnar överge gänget och gå (linka, halta) till granne K och käka smörgåstårta!

Det finns dom som ordnar det för sig Chompy

7 kommentarer:

 1. Haha! Där var den ju!
  Den lila sidan...Visst är den fin???
  Va smaskens du ska ha med smörgåstårta hos K...

  Mmmm, ät en bit för mej med, e du snäll!

  Stackare som har så ont i "skånkarna"...
  Nej, kryckor och två hundar är nog tyvärr ingen bra kombination.

  Vad sägs om en liten vagn och 2 dragselar till voffisarna?
  Då kan dom ju dra runt med sin halta matte i Flårekulla-skogarna??

  Tycker själv att jag har väldigt bra ideér...Hrmpf..

  Kram, söstra mi! //Jenny (-:

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nej jag får det inte alls att gå ihop. Det känns som att ingen står ovanför och blickar ner över helheten. Alla ser till sitt. Men ingen har en aning om hur slutresultatet kan se ut...

  Jag har i alla fall ett förslag på svar till din fråga.
  Går ju själv på kryckor och till för ett år sen hade vi hund. Jag hade ett bälte runt magen med en bit gummiband somsatt fast på kopplet. Det för att om Oscar (hunden) skulle dra blev det inte ett sånt kraftigt ryck. Sen lärde vi oss att gå i koppel på detta vis. Men det funkade bara med mig.. Med husse gick det inte alls! ;-)
  Ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 3. Jenny; Nalle säger absolut NEJ och Uffe bara stirrar när jag föreslår selar och vagn... Suck!

  Äh, det går välan över! Och på nåt sätt brukar det lösa sig med våra promenixer!

  Har nu smällt i mig smörgåstårta OCH cheesecake... För dig oxå... rullade hem :-)!

  Kramen och natti natti, söstra mi!

  ***********************************

  Annica; Nej, det finns liksom ingen kommunikation mellan de olika förvaltningarna... Och det här med konsekvensanalys tycks vara fullständigt ute (men nog behövs det!!!).

  Tror inte jag klarar två hundar med midjebälte, den ene är stor och den andre liiiten... Men annars är det nog nåt som har farit genom huvudet ibland :-)! Verkar himla praktiskt... Om man har någorlunda väluppfostrade hundar. Och det har INTE jag! Mitt fel givetvis, går inte att skylla på vovvarna!

  Kramen och ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Hoppas din helg varit hyfsad, kära du!

  Och vad fint det var du mejlat till Dotera!
  Jag fick ju "tjyvkika" i går...Hehe!

  Hon tyckte absolut att det var mycket tänkvärt där, och dina kort "vet nog bäst", tror jag! ((-:

  Kram vännen och hoppas ben och kropp mår lite bättre!

  SvaraRadera
 5. Ajdå att det är så eländigt jobbigt med värk..bara att hoppas på en bättre morrondag..

  Hoppas smörgåstårtan smakade !

  SvaraRadera
 6. Jenny; Ja, det var lite spännande med runorna... Tyckte nästan att dom "sa" mer, eller kanske mer rakt på sak, än tarot... Kanske idé att satsa lite på????

  Nog tycker jag att det där värkeriet har lagt sig lite! Lite trevligt sällskap och god smörgåstårta och ett glas rött så mår man allt lite bättre ;-)!

  Kramen söstra mi!

  *************************************

  Huga; Ja, du anar inte vad min kära granne kan!!! Hon är en verklig överdängare i köket; funderar på att försöka "hyra in mig" på middag ett par gånger i veckan :-)! Engenhändigt gjord smörgåstårta och cheescake, namnam!!! Kanske mindre bra med tanke på alla extramagarna, men eftersom skönhet kommer innifrån så måste vi (K och jag) vara OTROLIGT vackra, ha, ha! För det är en förskräcklig massa skönhet som vill ut!

  Och som sagt; man glömmer lite av det onda när man får lite sällskap och ett par riktigt goda skratt! Så nog känns det bättre :-)!

  Kramen och ah det gott!

  SvaraRadera
 7. Usch vad synd att du fått så ont så du måste halta omkring sådär! Och nej, jag har haft kryckor ett par gånger med hundar och det är stört omöjligt att ha koppel o kryckor samtidigt hur flexibel man än är...
  Vad fin din blogg blev, jasså så lila är din färg? Passar dig tycker jag! Och du, den där blog-awarden du fått hakar jag på o slänger en extra på högen, för en gullig blogg, det har du verkligen!!
  Tack igen för ditt akut-tarot, det gav mig ett lugn (även om jag fortfarande vet att saker kan hända såklart och att båten inte är rodd ihamn än) som veresej veterinärer eller andra kunnat ge mig... Ibland är det visst bara Ödet, den osynliga världen eller vad man nu vill kalla det,. som kan ge en det lugn man söker...Inga vetenskapliga studier i världen kan slå det!
  Krya på dig Mostera Min, och största kramen på dej!! / Nimela

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!