Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 25 maj 2010

Bildbevis


Eftersom det råder något som mest liknar "bloggtorka" här tar jag till en bild idag... (Och flugorna som ligger mellan fönsterglasen är nog från förra året! Slarvig är jag!!!)
Det är en mycket oväntad och märklig bild, åtminstone om man känner Lukas och Hubert. För det trodde jag väl aldrig att jag skulle få se dom två ligga på samma filt i lugn och ro. Det brukar inte vara direkta slagsmål dom emellan, men dom går liksom åt varsitt håll om dom stöter ihop här. Lukas är ju "kusin" till Hubert och jag vet att han (Lukas) inte var så glad för att det kom fler kattbarn i huset. Detta var när dessa kräk bodde hos min dotter för många år sedan. Hubert fyller ju fem år i år och Lukas bör väl vara sisådär sju (tror jag).
Men bildbevis finns ju, så det är väl bara att inse att det har hänt!
(Har mailat bild till dottern så att hon får se att det är alldeles sant som mamman påstår... Kan tänka mig att det inte är lätt för henne att tro på detta märkliga)

Ha det gott och var rädda om er!


2 kommentarer:

 1. Men så fina!!!!
  Katter är bara så underbara! Jag har nyss lämnat en av mina hos vetrinären för klippning. Hon behöver få bort all sin päls & hon har fått tovor...lilla gumman..hon är en skölpaddsfärgad honkatt & de är kända för sitt humör & det går inte gå inäheten med en borste i handen..lilla sötnosen. Hon kommer vara sååå lycklig nu när hon kommer hem när hon kan röra sig utan att det stramar & hon kan tvätta sig utan problem!!!

  Hoppas att du mår bra min vän & att du får en underbar dag!
  Varm kram från din vän Tina

  SvaraRadera
 2. Tina; Katter har sitt alldeles egna lilla sätt att vara :-)! Har bara korthåriga kissar, så pälsvården är lätt överstökad...
  Värre med UffeHund... Han får trassel i pälsen och är väl inte helt förtjust i att matten drar och sliter för att få bort tovorna. Men han är ju hund, så det är lättare att tas med honom.

  Ha det gott idag och sköt om dig, vännen!

  Kramelikram!

  SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!