Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 6 december 2010

Andra morgonen....

... utan min lille M-ett...
(M-ett är den svart/vita otroligt vackra kissen; Mjauritz är mattens lille kelgris och har full koll på vad jag gör; alltid *L*)
Mjauritz och jag letar och letar... Syskonen är ju väldigt beroende av varandra.
Och jag ÄR orolig. Han gillar inte vintern han heller, så att han skulle vara ute i snöet av egen fri vilja låter väldans märkligt...
Har kollat runt i bodar och garage, men det har ju för sjutton inte varit öppet någonstans här  sen i lördags tidigt på eftermiddagen..
Och så börjar man tänka och blir fullständigt förvirrad... Var han verkligen här vid kvällsmaten i lördagskväll???
Och jag kan ta mig sjutton inte komma ihåg. Sånt gör mig alldeles skräckslagen. Nog för att jag har teflonminne och är relativt härdad med det, men att inte komma ihåg om lillkissen har fått kvällsmat...

Så denna låten är helt rätt för dagen!!!




Ska försöka ta tag i det som ska göras - ändå..
Med ständiga avbrott för ropande ut i skogen efter min lille M-ett...
Jäklar, vad otäckt sånt här är!!!!

5 kommentarer:

  1. NEJ så jobbigt! Jag tänker på dig och hoppas verkligen att den lille kommer tillbaks snart! Många kramar...

    SvaraRadera
  2. Nämen ajdå! Får hoppas att krabaten bara är ute i snösvängen o kollar läget. Håller min tumme och sänder dig varma tankar och kramar..

    SvaraRadera
  3. Renée; Börjar bli jäkligt dyster... M-ett är inget snöfreak och finns inte i någon av bodarna här... Inga spår - ingenting...
    Oro, oro, oro...

    ***********************
    hugan; Tankar och kramar emottages med tacksamhet... Har tappat modet alldeles... Han hatar snö, lille den lille... Verkar sällsynt skumt att han skulle vara ute i detta vädret!!!

    SvaraRadera
  4. Lider med dig, usch vad det är hemskt när ens djur bara försvinner. Sommartid kan man ju stå ut, men som du skriver så gillar ju ingen att vara ute i snön för länge. Din hyresvärd har inga bodar som stått öppna o nu stängts. Katter är ju makalösa med att krypa in överallt.
    Jag förstår att du gjort allt du kommit på att göra, men jag var med om att faktiskt höra min katt, då jag var barn, när det var helt tyst hörde jag honom skrika från grannens källare. Så om du kallar o sen är helt tyst o lyssnar. Ja bara ett förslag.
    Tänker på dig, massor med kramar.
    Mia, Jazper, Tyko o Totto.

    SvaraRadera
  5. Mia; Det finns inte så många ställen här han kan krypa in i och det är så mycket snö så det går liksom inte att komma fram till bodar och annat... Och inte tror jag på att han ska ha traskat iväg flera kilometer till grannarna längs vägen heller; han är livrädd för bilar och främmande människor..
    Bara att vänta och se... Varit ute och ropat och lockat ikväll, men inte ett pip. Han brukar svara, så...

    Kram tebax till dig och djuren!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!