Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 29 augusti 2008

En dag UTAN bebisfotografering!!!!

Idag har det varit alldeles upp-och-ner här... Har "städat" hela långa dagen, med massor av avbrott för kaffeskvimpande och bloggläsning och... Av detta något märkliga beteende förstår jag att jag jobbar bättre under lite press. Som att sonen kommer hem och vill ha mat... Annars går jag bara omkring och småduttar med allt möjligt och glömmer vad jag har gjort. Minnet är som sagt bra men kort!

Om den något äldre sonens bostadsproblem har jag inte hört något nytt än... Men han lär nog höra av sig i helgen om han kommer åt någon telefon. Det där uttrycket "små barn och små bekymmer, stora barn och stora bekymmer" kanske det ligger lite i trots allt. Men jag misstänker att han är hos kompisar i Arboga över helgen... Hoppas jag i alla fall. Han har ju bott där ett bra tag innan han flyttade ner till Skövde och flickvännen... Känns jättetråkigt att det slutade så här, med en massa bråk och tjafs. Men jag tror att dom är lika goda kålsupare båda två, så vad det gäller den delen tar jag inte ställning för eller emot någon. Jag tycker ju om tösen och det försvinner ju inte bara för att dom bråkar sinsemellan. Nu hoppas jag bara att det löser sig för båda två och att dom kan vara någorlunda vänner... Kanske inte nu, men längre fram.

Har städat fågelburarna och hade ju ett ypperligt tillfälle att fota bebisar... Men då var kameran uppe och jag nere. Och inte vågade jag gå ifrån bur och allt med katterna kretsandes runt bordet...
Hade ett elände att få Tripp att släppa den lilla trasen jag hade att lägga bebisarna på. Jösses vad han/hon kan tråckla in klorna i saker... Den får du lite jobb med, Jenny :-)!!! Men, oj, så fina dom är nu! Till och med Bonus börjar likna en fågel :-)! Lille hjärtebebisen!!!

Uffe och Nalle har varit matten behjälpliga med städandet... Det vill säga; dom har sprungit ivägen mest hela dagen... Men eftersom vi inte har känt någon större stress idag har det gått rätt så bra ändå...
Gissa om maten smakade gott när jag äntligen blev så färdig så jag gav mig tid med sånt larv :-)... Kokta rödbetor med smör, mmmmmmm.

Ska försöka ta mig till TV-stolen (om den är ledig förstås, såg Herman stryka omkring här, så chansen är väl rätt liten),troligen i stil "vaggande anka", och sova TV en stund innan jag rasar i säng... Renbäddad sådan, minsann!!!
En kopp te och en knäckemacka (om jag inte somnar ifrån det förstås) skulle vara gott nu!

Ha det gott, alla!

3 kommentarer:

  1. Vad duktig du har varit i dag!
    Fast jag har också städat fågelburar och tryckt in nya grenar i dom, så jag har åxåx varit liiiite duktig! Hehe...

    Men det går ju så "förpillandes" låååångsamt med allt nuförtiden!?!
    Jag hittar på så många "bra" ursäkter hela tiden för att avbryta "städet"...och DÅ tar det lång tid...
    Jag LÄNGTAR tills jag kan komma ner och träffa lille TRIPP alldeles live!
    Han börjar ju bli så himla söt!!!

    Hade det inte varit så långt att köra kunde jag ju tagit mej en liten "TRIPP" ner till dej lite då och då...
    Hur gammal är han nu??
    Har dom börjat gå ut ur holken än?
    Med andra ord:
    -Har han sagt rent ut att han vill flytta till mej med en gång???????

    Haha...skoja bara...han behöver väl sin mor och far en liiiten stund till...

    Kan du vara snäll och mejla mej en nykokt rödbeta med smör på??
    Vad gott det lät!!

    KRAAAM och ha en skön lördag, vännen!//Jenny
    (och du...bild i dag, kanske??)

    SvaraRadera
  2. Vilken hektisk dag du har haft!!
    Ibland får man sina "ryck" och då händer det saker! :D

    Synd att det går så långt mellan mina :P
    Kram och ha en skön lördag!

    SvaraRadera
  3. Jenny; Nej, dom har INTE börjat gå ut än... Jag tror att mamma Rosa anser att dom är för små. Hon är ett riktigt litet rivjärn, den :-)! Tripp är kläckt (heter det väl när det är fågelbebisar?) den 5 augusti och Trapp förmodligen 8:e. När lille Bonus kom ut från sitt ägg är skrivet i stjärnorna, men han/hon ligger ju ganska mycket efter dom andra två...

    Önskar också att det var närmare mellan oss; saknar dig (och Sandy)!!!

    Du anar inte hur gott det var med rödbetor igår efter städandet...

    Bilder får tas framåt eftermiddagen. Kånkade ner buren och grejade i stor stil bara för att upptäcka att batterierna hade tagit slut, så nu sitter dom i laddaren och laddar sig allt vad dom orkar :-)! Återkommer med bloggande och förhoppningsvis bilder framåt kvällen...

    Kramen!!!


    sickan; Ibland gör man saker som förvånar en själv! Ett tag funderade jag allt på om det var totalt överslag, men det var skönt när det var färdigt, även om det värkte både här och där... Tråkigt bara att det ser nästan likadant ut idag som innan jag började igår... Livet är ett helsicke :-)!

    Ha en skön lördag du med!
    Kram! /J

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!