Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 27 augusti 2008

Igår...

... vet jag banne mig inte riktigt vad jag gjorde... Hade ont i ryggen och ont i huvudet och ont i mig... Vissa dagar är sådana!

Tog mig samman framåt eftermiddagen och bakade lite laktosfritt bröd (gäller att smila in sig hos den eventuella svärdottern!) och några kakor (som jag ångrade att jag hade börjat med så fort jag hade rört ihop smeten). Idag är det nämligen meningen att dotter M´s kompis A ska dyka upp (eller ner?) för en fika. Och då är det ju trevligt att ha något att bjuda på... Faktiskt!!!

Har varit något mer aktiv idag. Till exempel tagit mig för att ringa firman jag hade beställt fågelbur ifrån och tala om att nu vill jag minsann ha mina pengar tillbaka eftersom dom inte levererar någon bur. Jag menar; har man betalt en vara ska man väl för sjutton inte behöva vänta i månader på att den ska komma??? Men resultatet var att pengarna kommer tillbaka idag eller imorgon. Så får jag ge mig ut på jakt efter en annan bur. Det retar mig, för den buren var precis vad jag hade föreställt mig... Antar att det går att hitta liknande någon annanstans.
Men jag kan inte rekomendera den firman till någon; snacka om bristande information! Har skickat mail på mail men inte fått något svar. Och när jag har ringt har jag inte fått någon vettig förklaring till varför buren inte har blivit levererad... Och till sist brister tålamodet till och med hos mig.

Här kan den som inte gillar fågelbebisar sluta läsa :-)! Så där! Varningen är utfärdad!!!

Och så fågelbilder (igen)!




Tripp, som har kommit på att man kan klättra på mattens något omfångsrika magge... Kan säga att det var ett elände att tråckla ut hans/hennes klor ur min tröja :-).




Idag kändes det verkligen att Trapp är något yngre. Ja, både kändes på vikten och syntes på "fjädrarna" eller vad man ska kalla det dom har (inte särskilt fjäderlikt om man säger så!).




Så lille/a busen Bonus... Den pippin har verkligen nästlat sig in i mattehjärtat... Tycker att han/hon är så, ja, vad ska man kalla det? Tuff, tapper, modig, bara jättego?!





Besparar er hela "klättringen" från här till där :-)... Men det såg rätt kul ut! Bonus krälar och klättrar över och under sina syskon för att få den där varmaste platsen... Visst är dom för härliga, "mina" (Rosas och Kalles) bebisar!? Och lägg märke till Tripps färg! Brås på pappa fågeln, eller???

Ha det gott alla!!!

5 kommentarer:

  1. Sådana företag blir man vansinnig på.
    jag är allt annat än trevlig när jag råkar ut för såna.

    Och växer oxå "bebbarna" så det knakar! :D

    Ha en skön kväll!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Sickan; Pengarna fanns på kontot nu på eftermiddagen! Skönt!!! Så nu är det bara att sätta igång att leta bur igen... Ibland (för det mesta) skulle jag vilja ha en sjö av pengar att ösa ifrån så jag slapp tänka på vartenda öre jag ger ut... Men man kan inte ha allt...

    Visst har dom blivit stora, bebisarna?! Och nu börjar dom ju likna fåglar också :-)!

    Ha det bra o var rädd om dig!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Lilla uffematten, jag tackar för den fina awarden du tilldelat mej för ett par inlägg sen..jo jag är seg ibland!! Men tackar ödmjukast!

    Jag har åxå råkat ut för ett sånt företag, var ordentligt skraj att jag varblåst på pengarna, men efter dryga två månader fick jag igen dom, vi borde varna offentligt för dessa företag!
    Hoppas du ska finna en lika fin bur nånstanns snart igen!
    Ha en fin värkfri dag!

    SvaraRadera
  4. Hoppas du mår bättre i dag, söstra mi....Äh, fan...jag ringer dej!
    Haha! Kram....//jennyyyy

    SvaraRadera
  5. Huga; Inte behöver du tacka heller! Du kan känna att du är väl värd den awarden!

    Men jag håller med dig om det här med slarviga företag! Egentligen skulle man nog "sprida" info om dom... Det är allt "lite" läskigt när man inte är säker på att man får varken vara eller pengar tillbaka.

    Kramen till dig!

    Jenny; Kul att bubbla lite med dig! Så bra att dom där bönorna gick ner! Och dom var ju faktiskt jättegoda! Tror jag snor lite fågelmat nästa gång jag gör sallad. Om man smyger lite med det går det nog :-)! Undrar om pippisarna gillar pumpakärnor??? Måste testa imorgon...

    Kramen, söstra mi!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!