Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 30 augusti 2008

NU är batterierna laddade och minnet lite mer medgörligt

Skulle ju i stor stil ta lite foton på bebisfåglarna i morse, men då var batteriet urladdat... Tänkte inte på att det måste laddas emellanåt... Och igår låg kameran uppe när jag var nere... Suck! Det är inte lätt att vara jag!!!


Vilket väder det har varit idag!!! UffeHund och Nalle och jag har strövat i skogen i timmar... Ingen svamp hittade vi, men det var roligt att knata omkring och hundarna var glada och svansviftade mest hela tiden... Och det där svamperiet, det tar vi en annan dag! (Och kameran var hemma, mobilen likaså)






Svante hade ju "synpunkter" på detta med matskålarna i den nya buren... Men corn-flakes gick inte att motstå i längden :-). Fast han blev nog lite sur när jag kom där med den förb.....e kameran. "Vad tjafsar du om? Bildbevis??? Äh, dra va!"



Lille Tripp som växer och växer. Visst har han/hon blivit stilig?! Vilken färg! Och vilken styrka i näbben! Oj, vad den pippin kan hugga tag i mattens stackars hand :-).



Så Trapp som också börjar bli vackert grön. Dom är ju bara så..... underbara!!!




Min lille/a Bonus. Som stirrar mig stint i ögonen och vill upp när han/hon ser mig. Man kan kanske ifrågasätta förståndet, men ändå...
Lilla gullehjärtat!!!



"En gång till matte"

*************************************************************************************

Har pratat med äldste sonen idag och vi försöker båda leta lägenhet åt stackars "mittemellan-M". Har fått reda på att en av lärarna vid utbildningen bor i Falköping, så det kanske kan vara en lösning... Ska försöka kika runt lite sedan... Men jag önskar verkligen att det löser sig snart, för att kinesa hos kompisar funkar ju inte i längden... Min stackars unge!!!

**************************************************************************************

Igår ringde en av "mina" tanter från Frödinge... Hon mådde inte bra och har haft två hjärtinfarkter. Känns riktigt tråkigt, för jag tycker så mycket om K...

Jag var ju hemma hela dagarna då också och då brukade tanterna be om skjuts in till Vimmerby. När jag såg på nummerpresentatören att det var någon av dom som ringde brukade jag skoja med dom och svara med "Vrångfalls taxi, var god dröj" :-).
Och vi hade så roligt på våra små utflykter. En skulle kanske "tippas av" vid fotvården och en skulle till ICA. Så brukade vi gå och fika någonstans "allahopa" innan vi for hemmåt igen.

Har så mycket fina minnen från då! Dessa äldre damer förgyllde verkligen min tillvaro! Saknar dom så fruktansvärt emellanåt... Tänk när tant A vägrade åka med prästen för att hon hellre ville åka "turbo". Hon förklarade att det var mycket häftigare med turbobilar än prästen B`s lilla röda.
Men nog tror jag att den röda gick fort nog, B blev nämligen av med körkortet ett tag för att "bilen gick för fort"... Sånt händer när man försöker bevisa att det går att köra från här till där på en kvart... Det går inte! Ja, jösses vad mycket roligt vi hade! Att goda vänner kan vara i vilken ålder som helst är härmed bevisat...

Nu tror jag att jag ska ta itu med lägenhetsletandet... Lite nu och lite då, så ska det nog fixa sig till slut!

Ha en underbar lördagskväll, alla!

4 kommentarer:

  1. Ja, du har så rätt...man kan ha det så morsomt...med äldre...man får bara nivåsänka sig..och inte tänka på åldern...det låter så fint när du berättar...ha en trevlig helg..kramiz:)

    SvaraRadera
  2. vivan; Ja, jag tycker att det är så mycket snack om ålder... Ta tidningsnotiser; "45-åring körde mot rött"... Är det för att människan är just 45 som han/hon kör mot rött? Lite väl långsökt, eller... :-)?!

    Ha det bra i helgen du oxå!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Dom växer så det knakar de små :D

    Hoppas det löser sig med boende för sonen!
    det är ju trist när det ska vara på det viset!
    lycka till med letandet!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. sickan; Sonen är just nu och kollar en lägenhet i Falköping... Känner att det skulle vara toppen, då kan jag ju åka till honom ibland (och kolla läget, he, he). Håller tummarna allt vad jag orkar :-)!!!

    Visst är dom gosiga nu, fågelbarnen?! Lille/a Bonus vill upp så fort han/hon ser mig, men sonen (den yngste) ville dom inte hälsa på... Lite blyga kanske :-)?

    Kramen till dig!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!