Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 27 september 2008

Ibland...

... tror jag att min bil har en egen vilja ;-)! För hur ska man annars förklara den här konstiga plötsliga oförmågan att köra rakt fram när det finns en skylt som pekar åt vänster och som det står "Godisfabriken" på? För inte sjutton beror det på chauffören (dvs mig)!!! Det är bilen det är fel på!!!

Men stoppet blev till viss nytta, för vi handlade lite gotter till Mellan-M som lite uppmuntran mitt i flyttbestyren...

Jag har alltså för första gången i mitt avlånga liv kört till Tidaholm. Mellan Mullsjö och Tidaholm var det väldigt, väldigt mycket skog och sen lite skog till... Gääääsp! Kändes väääääldigt långt, fast det inte kunde röra sig om mer än tre-fyra mil på sin höjd. Och så hade vi bilen fullpackad med grejor som skulle till lägenheten och den där förb....de TVn envisades med att trycka mig i ryggen. Gissa om det kändes gôtt på hemvägen! Vill verkligen inte åka ihop med den TVn igen!!!

På återresan kom jag på att; 1. jag har ingen TV att flytta in i sovkupen när sonen flyttar (kan välan i och för sig kvitta...) 2. min strykbräda har utvandrat! Jippiii! Nu har jag nåt att skylla på när jag inte vill stryka; åtminstone tills jag har köpt en ny....



Hade kameran med, men i vanlig ordning blev den liggande i bilen, så sonen (den "lille") knäppte ett par bilder genom bilfönstret.
Höstfärgerna är vackra!!!




Bebiskatterna blev glada när vi äntligen kom hem! Det där med att först åka iväg och sedan inbilla sig att man ska få äta mat i lugn och ro är nog ganska fånigt! M(j)auritz ville upp och sova i famnen och sen dröjde det inte många minuter innan lille M-ett kom klättrande (!) uppför mitt stackars miss-handlade ben... På två dagar har herrarna lärt sig att klättra, så nu är man ett vandrande kylskåp och klätterträd! En stiger i graderna ;-)!

Att köra den här lilla biten och försöka vara lite, lite hjälpsam i flyttröran och handla på hemvägen har nästan tagit knäcken på mig... Så nu ska jag slänga mig i min livsfarliga TV-stol och sova TV tills det är dags att gå och lägga sig "på riktigt"... Helskotta vad ont det gör i den där ryggen! Och vad TRÖTT jag är på den!!!
Imorgon blir det nog bara det allra nödigaste måstet gjort, i övrigt ska det kelas med kattbebisar, vuxna katter, hundar och fåglar... En riktigt djurisk dag med andra ord!!!

Kan rekommendera "Nalle Puhs stora klokbok"! Där finns det 100 björntankar för bättre hälsa... Tanke nr 52;

På väg att ge upp? Ta en tupplur!

DET låter klokt!!!

3 kommentarer:

  1. Ja såna där flytt bravader är aldrig bra för en "dålig" kropp.
    Men man gör ju allt för barnen.

    Det var likadant här när dottern flyttade.
    Man vet man borde inte bara och så vidare.

    Men man är ju så funtad att man vill hjälpa dom. På bekostnad av ens eget välmående ibland.

    ta det nu piano i dag och samla på dig energi och spara kroppen.

    Gillar Puhs Kloka ord!!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Man skulle nog läsa lite mer av Nalle Puhs klokheter; det fanns mycket att hämta i den boken! Ännu bättre vore det antagligen om man verkligen tog till sig det man läser...

    Ska försöka "vårda" min migrän och onda rygg idag, har ju i alla fall "laga förfall" för att ligga på sängen och gosa med kattbarn (bli klättrad på och biten av kommer väl närmare sanningen ;-)!)

    Kram tillbax!

    SvaraRadera
  3. vad duktig du har varit!
    Men stackars din rygg....och dessutom en TV till "ryggstöd" på ditvägen....Hmmm...inte bra!

    Hoppas du har haft en go dag i dag i alla fall med "bebisar" och andra.
    Så gott Mjauritz sov i famnen!!!
    Det värmer mitt "mamma-hjärta"!

    Var sonen nöjd nu,när han både kan kolla tv och stryka?
    Härligt att han fick sin efterlängtade lägenhet till sist. Skam den som ger sej!

    Dom 2 andra kattbebisarna hämtas förresten på tisdag. Av en jätterar tjej från Norra Bohuslän som skulle ha en....men bestämde sej till sist för att ta båda två! ((-:
    Lilla Sotis och James har blivit bästisar och sover och busar ihop..och ibland "snattar" hon lite mjölk av Misen!
    Så i Vilmas stora, gamla valplåda "bor" det numera Misen med ungar (vi tog bort 4...det blev för mycket annars för henne...), alltså 3 stycken, James, Sotis med 2 syskon.....
    Alla i en enda röra!!
    Men Misen gillar det och njuter av att vara poppis...Vilken katt, va?

    Nu är klockan 02.15, så nu ska jag försöka sova lite...Natti!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!