Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 18 september 2008

Idag var det allt...

... nära att Tripp blev "kattmellanmål"... Den tokstollen lyckades slinka ur greppet och flög iväg runt hela jäkla huset. Och inte hade han/hon behövt utforska omgivningen på "egen vinge"; nog hade det varit bättre om jag hade fått följa med som guide.

Och jag var ju för attan stressad redan innan detta hände, för det var ju lite brådis med städeriet eftersom "mellan-M" skulle komma redan idag. Undras just om herrn är hungrig eller vad det är som drar härute mitt i ingenting?!

Och någon lägenhet har stackaren inte fått tag i än. Nu har han fått veta att det finns en liknande utbildning i Borås och att han kan få bli överflyttad dit om han hittar bostad där. Men det är nog inte lättare där än i till exempel Falköping... Man blir så trött på allt härjande! Och om jag är trött vad ska då inte han vara?




Här är den eländes rymmaren Tripp i alla fall! Infångad och placerad i buren!!! Men fasen vet om han/hon får gå ut ur buren så fler gånger... Åh, vad jag längtar efter "mitt" fågelrum! Men en förutsättning för att det ska bli av är att "lill-M" flyttar... Kluvna känslor med andra ord!!!




Bonus kröp in i tröjan idag och jag blev helt enkelt inte av med den lilla/e marodören, så det blev "dubbelkort" idag på Trapp och Bonus. Och dom rymde inte! I det läget var jag såååå tacksam för att dom "uppförde" sig väl så jag hade till och med överseende med att Bonus bestämde sig för att han/hon kunde använda min tröja som potta!




Mitt köksfönster; nu med gardiner :-). Måste ju ha bildbevis på att jag faktiskt har strukit dom eländes tygtrasorna. Räknade fönster här (kändes aktuellt nu när det är fönsterputs/gardinbyte på g)... Det är alltså tretton fönster i "normalstorlek", två små och en altandörr. Och så är det fönster i ytterdörren och tvättstugan oxå... Inte lustigt att man är helt kaputt efter att ha gått över dom!!! Opraktiska är dom också, fönstrena... Man måste öppna dom för att kunna putsa emellan och alla jäkla fönster öppnas utåt, även dom på andra våningen. Inte bra när man har svindel. Jag "ser" hur jag faller ut och ner i ogräslanden. Inte lätt att ha livlig fantasi :-)!




Detta lilla kryp ska (hoppas jag) flytta hit... Har "döpt" honom till M-ett. Kolla teckningen i lilla pannan, så förstår ni :-)! Så nu är det bara att hoppas att allt går som det ska och att lille M-ett kommer att trivas här!

Och så något jag borde ha läst innan jag började härja runt som en blådåre;

Tiden är demokratiskt fördelad.
Alla har tjugofyra timmar till sitt förfogande
.

5 kommentarer:

  1. Du har varit jätte-duktig!!!
    Så Fiiint det blev i ditt fönster!

    Vilka äventyr Ni har där hemma...du och fåglarna!
    Akta så dom inte blir katt-mat...Huh!

    Jag blev tvungen att släppa ut Kitty i eftermiddag...hon klättrar på väggarna...
    Men nu kommer hon inte )-:
    Tack och lov har kattungarna ätit duktigt med "bebiskattblötmat"....tror du jag ska köpa någon slags välling till dom?
    Eller klarar dom sej på Whiskas bebismat?
    Jäkla kattmamma...lämna mej i sticket med dessa..Fy fanken för henne!!
    Hoppas detgår bra där hemma med "söner i huset"....Glöm inte "jaga dom" till att rensa dina stuprännor nu! Haha....Kram, Jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny; Jag tror att det räcker med bebiskattmat... Det var vad jag gav Knyttet när han kom och han var bara fyra - fem veckor gammal. Och han blev så småningom en MYCKET STILIG kattherre med temperament... Milda makter vad sur han kunde bli, den lille skurken :-)! Men han var rättvis i sin ilska, den drabbade alla, ha, ha!

    Mellan-M nannar fortfarande och Lill-M har dragit iväg till Lidl... Rätt lugnt - än så länge...

    Var o handlade igår och "min" affär är nog oöverträffad kan jag konstatera! Butiksägaren tyckte att jag såg lite trötter ut och som tröst fick jag en stor påse grillade revben - GRATIS - så jag skulle slippa stå och laga mat. Inte många affärer sånt förekommer i!!! Gissa vem som är trogen kund där?!

    Kramen, bästisen!

    SvaraRadera
  3. Lite spänning i vardan när pippin rymmer kan jag tro! Vilken tur att det gick bra.
    Jobbigt att inte gossen får sig en lägenhet..bara till att lägga ut krokarna till alla möjligheter.
    Ha en skön helg!
    kramar

    SvaraRadera
  4. Tittar in och önskar dig en skön kväll!
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. huga; Hade gärna varit utan den "spänningen i vardagen"! Det var nästan lite för mycket för mina stackars nerver :-)!
    Ja, jag önskar bara att det ska gå bra, för han trivs så jättebra med utbildningen och det vore en lättnad om han klarade att gå färdigt...
    Har beställt gardiner till honom idag... Hoppet är det sista som överger en ;-)!!!
    Ha det så bra du kan! Tänker på dig!!!
    Kramen!

    sickan; såg ditt mail! Skönt att du är igång igen :-)!
    Kramen till dig och ha det jättebra!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!