Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 22 september 2008

Oj, så mycket burar...

... det blev i köket! På Jennys inrådan (förmodligen väldans klok sådan) flyttade jag lille/a Bonus till egen kupé.



Men han/hon undrar nog lite över hur det kunde bli så här... Känner sig nog lite ensam, men jag tror att han/hon vänjer sig rätt snart och för övrigt kan det ju hända att jag så småninom hittar en kompis till den lille/a busen...

Får väl medge att jag faktiskt saknar syskonen Tripp och Trapp... Men jag vet ju att bättre än hos Jenny och Sandy kan dom inte få det! Med all säkerhet kommer dom att stortrivas i sina nya hem!



Men eftersom vi har ett mycket litet kök får vi "bygga" på höjden nu :-)! Så Bonus och Svante har "våningsboende" numera... Med lite förankringar i väggen och diverse pussel med matbehållare och hund och kattskålar blev det inte så illa till slut.

Men jag hade ju hoppats på att få sonens rum och det lär väl dröja, för skolan tyckte inte att han skulle få praktisera på annan ort... Ena stunden ska han praktisera för att få anställning och när han lyckas fixa så att han kommer iväg till ett ställe där han har chans att få jobb, då passar inte det heller...

Världen är helt galen nuförtiden!!! Och den högra handen vet inte vad den vänstra gör och allt går på olika konton och skit är det med det hela! Häxan Surtant har talat!!!



Men Kalle blev nog rätt nöjd med att få lite plats igen! Han blev ju av med alla konkurrenterna om Rosas uppmärksamhet och får dessutom ha majsen ifred... Tur att någon är nöjd med sakernas tillstånd... Rosa är nog lite skeptisk än...




Och här är M-ett och Mauritz (eller en katt som blev två, hi, hi)... Så små och söta gullepluttar!!! Kattastrofen tog det hela med upphöjt lugn och till och med slickade dom små på deras minihuvuden... Selma tycker nog att dom är lite äckliga och Hubert höll på att trilla av pinn när han såg dom... Han röööööös!!! Huvale vilka läbbiga små ena; tyckte han. Men det brukar gå bra och dom är så små så jag tror inte att någon av dom vuxna kissarna gör dom något... Och dom vågar nog inte, för Nalle anfaller alla som morrar åt bebisarna :-)... Och Uffe kikar så där fånigt med huvudet på sned... Dom är underbara mina djur!

Sandy hade för övrigt med sig sin ena hund och det gick jättebra! Både Nalle och Uffe uppförde sig exemplariskt!!! Å, vad mallig jag är över mina duktiga vovvar! Med tanke på att Uffe lär vara aggresiv (hmmmm???) är han oförskämt snäll!!!

Men nu är jag helt jätteslut, så nu ska jag uppsöka sängen... Tar med mig kattbarnen och hundarna och kojar... Ja, kattbarnen får "bo" i sin låda, men jag vill ha dom jämte sängen så jag hör om någon är ledsen eller så inatt... Barnslig???? Jag???? Näää; bara lite ;-)!
Natti, natti!

9 kommentarer:

  1. Klart man ska ha bebisarna så man hör dom!!!

    Vilket jobb ni hade med ert djur pusslande i går!!

    Idag får du ta det "lugna gatan"!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. sickan; Jo, det blir nog inte mycket gjort här idag :-)! Sitter mest och gluttar på sovande kattbebisar och "tröstar" Bonus som tycker att jag är jättekonstig som 'satte "lilla mig" alldeles ensam'...
    I övrigt blir det ingenting... Känner av ryggen idag, men det får det vara värt!!! Himla kul att träffa Jenny och Sandy - härliga, underbara, snälla, goa, positiva människor. Det finns inte många som dom... Misstänker att Jenny är "rätt" slut efter körandet igår :-)!

    Kramen till dig!!!

    SvaraRadera
  3. Ohh har du fått hem dem nu ! Vad kul o J o S har fått hem de söta "bebbarna"..Vet hur det e med att ha burar överallt,Haha..men vad gör man inte för lite liv i holken !Kram på dej !=)

    SvaraRadera
  4. pixi; Funderar på att vinna nåra miljoner så jag kan köpa ett stoooort hus, typ herrgård eller så, så att jag får plats med alla burar och katter och hundar och mig :-)!
    Kramen!

    SvaraRadera
  5. Klart att Rosa saknar sina ungar, men papporna brukar väl vara mer påhejande när det gäller utflygning av holk..hehe...
    Vad fint det blev! Tycker inte alls det blev för mycket, jag menar, en del har ju spoaghettiburkar i rader, du har pippiar! Man prioriterar ju det som gör en glad, eller hur?
    Ebba har det bra i sin nya bur, det är som du sa en rätt framåt och pigg dam, passar mig utmärkt! Jag och mammsen hjälptes åt att skruva itu en bokhylla så damen (eller herren) skulle få fin-platsen där han står tryggt och kan övervaka allt. Längtar efter att ha pysselsällskap och kela med henne, men idag har jag låtit henne vänja sig vid allt det nya mest, förutom en förflyttning när jag givetvis kramade lite på henne.... kärleken flödade väl inte direkt haha! Vi ska jobba på det. Tusen tack för det mysiga besöket igår, imorgon ska jag lägga upp bilder tänker jag, så du får se hur hon har det! Natti natti *J* jag tänker på dig!!!!! Kraaaaam

    SvaraRadera
  6. sandy; H*n får det så bra hos dig!!! Blir spännande att se om det blir någon skillnad på "kortmakeriet" när du får "hjälp" av den buspippin ;-)! Akta fingrarna bara , he,he!!!
    Saknar dig och mamman din!
    Natt, natti! Jättebamsekram!!!

    SvaraRadera
  7. ...Och vi saknar dej! Och alla dina goa djur!

    TACK för i går, för allt gott du bjöd på!
    Den väldans smarriga lasagnen med sallad till och gott kaffe "på maten"!
    Och det hembakta brödet var UNDERBART GOTT!!!
    Har precis ätit 4 (!) skivor med hushållsmedwurst på....Raaaap!

    Jo, jag VAR trött efter körningen i går, men mest för att det hann bli så mörkt, tror jag!
    Ögonen har lixom inte vant sej vid mörker än. Dom är kvar i sommaren...
    En räv fick jag bromsa för, men annars var det ganska lugnt med trafik och sånt.
    Sandys rumpa fick sej ett par saftiga myggbett i skogen på halva vägen hem, eftersom "kaffet ville ut".
    Jag behövde också, men var rädd för älgar och annat vilt i skogskanten, och stod fegt kvar och hoppade jämfota med benen i kors! Haha...

    Lille Blåndie fick inte vara kvar i buren med Amigo och Mango )-:

    Amigo blev dum och skulle bitas så fort han råkade sätta sej "fel" eller äta på "hans" mat....
    Kan han REDAN börja bli en grinig gubbe, den där Amigon, tro? Haha!

    Nu sitter Blåndie i en annan bur MELLAN min dataplats och dom andras bur...lugnt och tryggt!
    Och jag tror han tyckte det var ganska skönt faktiskt!
    Med egen matskål och egna äpplegrenar och närmast mej...
    Han har redan varit framme och velat undersöka mitt ansikte!
    Händerna är ju lite läskiga, för av dom kan man bli fångad kanske...
    Och han såg nog när Amigo hängde och dinglade i luggen på mej tidigare i dag!*ler*

    Hoppas "mina"små kissungar uppför sej väl, och att du känner dej nöjd med dom!
    Är så himla glad att dom fick komma och bo hos dej!
    I morgon har vi bestämt att Kitty-mamman ska få lämna jorde-livet.
    Känns hur jobbigt som helst, men det finns nog inte annat att göra, när det är som det är!
    Tyvärr...för hon är så fin egentligen....*snyft*
    Sov Gott nu, alla två och fyrbeningar...VI hörs i morgon!
    Bamsekram till dej! //Jenny

    SvaraRadera
  8. Skönt att se fler som har burar högt och lågt. =)

    SvaraRadera
  9. tant animalia; Jag förstår att det blir en jobbig dag för dig... Det är skitjobbigt detta med sjuka djur, men man måste ju göra det som är bäst för dom, och ibland är det ju att "ta bort" som är enda utvägen.

    M-ett och Mauritz är såååå gosiga och Nalle är världens bästa kattbarnvakt :-)! Kul att han känner att han har en uppgift och Uffe är ganska nöjd, för han lägger beslag på sin gamla matte medan lillhunden vaktar barn :-)!

    Att Blåndie kommer att stortrivas hos dig tvivlar jag inte en sekund på!!! Annars hade jag väl inte "skickat iväg" den lille raringen... Du vet ju hur sjåpig jag blir med dessa djur... Suck!

    Är förresten "bjuden" till mellan-M i helgen :-)... Inte för att det kommer att finnas en möbel där, men jag ska dra med en gammal dammsugare och se om det finns något annat smått och gott som kan "utvandra"... Hoppas bara att rygg och huvud inte ställer till det... Vem kallar du nyfiken???? Mig???? Förstår inte vad du syftar på ;-)!

    Kramen, saknar dig!!!

    lessontok; Men nu är det ta mig fasen FULLT i köket! Måtte sonen få jobb eller nåt så jag "blir av" med honom... Behöver ett rum till!!! Var fasen är den där miljonen jag skulle vinna?????

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!