Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

måndag 1 september 2008

Och jag som hade tänkt...

... börja "riva ner" gardiner idag... För fönstrena behöver verkligen putsas nu. Det ser nämligen ut som om det regnar ute, även om det inte gör det, när man kikar ut. Men som vanligt tog orken slut innan jag hann börja. F-n vad jag blir trött på mig!!!

Gick ut på promenix i skogens djup istället :-). Och det är ju onekligen roligare än att ge sig på fönstrena.
Hade minsann fint sällskap av Hugo, som lekte gömme med oss och skuttade ut i det höga gräset och hoppade fram som en kork ur en flaska när vi kom ifatt :-) Medger att han skrämde mig första gången. Så det var en nöjd och belåten Hugo som till slut gick med på att fotas...



...medan systersonen Hubert föredrog att "ligga här och lukta på blommorna" :-). Visst är han för söt min lille "bebiskatt" (hoppas att han inte kan läsa för då lär jag få på pälsen! Han är ju hela tre och ett halvt år och ingen bebis, gubevars ;-)!).



Hundarna luktade också på något och något säger mig att det inte var blommor!



***********************************************************************************

Fick göra en "blixtutryckning" apoteket i Dalum på eftermiddagen... Sonen hade fått löss i håret. Men inget ont som inte har något gott med sig! Jag fick hem mina värktabletter och sonen blev klippt. Kom på att det var lättare att kleta in det där medlet om det inte fanns så mycket hår... Bäst att passa på när man har "laga skäl" för att plåga sitt barn så :-)...

När jag kom hem var jag jättetrött (hade ju kört hela tre mil; tål inte mycket idag!) och dessutom hungrig. Upptäcker att jag har glömt att plocka fram något från frysen (vilken nyhet, suck!!!) så jag fick för mig att göra rårakor. Det blev riktigt gott, men vilken tid det tar! Och så jäkla dumt att ställa sig med sånt när man har ont ändå... Intelligensnivån sjunker med värken (inte för att den är så där värst hög i normala fall heller, men...).

Kom i alla fall ihåg att fota fågelbebisar och som synes har dom blivit ännu större... Syns nog mest på Bonus, men dom andra två har fått mer fjädrar och färg... Med risk för att verka otroligt tjatig (men det är min blogg och jag gör som jag vill!!!); visst är dom för söta?!
Och ordningen är "den gamla vanliga"; Tripp, Trapp och Bonus :-)







Nu blir det nog värme/massagebältet en stund medan jag tittar (sover:-)) framför TVn en stund innan sängen får ta över. Och imorgon ska jag... Äh, ingen idé att tro nåt! Det tar jag då!!!
Ha en trevlig kväll!

7 kommentarer:

  1. Jam,jam...vilka fina kissar...älskar kissar har 2 egna kissar pippina börja se ut som fåglar nu...nyfikna...tack för titten!
    kramiz:)

    SvaraRadera
  2. Tjolahoppsan och tack för påhälsningen på bloggen!! Fy rackarns va söta dom e!! Mammas nyfar e inte alls lika söta, de ser bara ut som mini-dinosarier med stor matlust. Undrar om dina växer fortare, de ser liksom så befjädrade ut! Hur e dom annars, o du förresten jag har kelat med din/ min lille svartis idag...hon e göör-go, fast jag är inte säker än på vem jag ska välja...tyvärr...vill liksom ana lite personlighet först inna njag betstämmer mig... än så länge är de ju fräsande hårbollar allihopa.
    Hehe har du också sånt massagebälte, det har jag haft en gång (sånt med elektroder som skulle göra en vältränad) men det kändes bara som att vara invirad i ett elstaket. Jag bestämde mig för att lite bullig mage är skitsnyggt... Stora kramen!! Vännen Sandy

    SvaraRadera
  3. Hej svejs!
    Vilket elakt barn jag har som påstår att mina nymfbebisar e fula!?!
    Men ok då...dina e väl sötare då!
    Och vilka rara katter du har som bara "ligger där och luuuktar på blommorna" under korkekarna i Flårekulla! Haha...vet att dom kan hitta på hyss, dom åxå...

    Strunta i fönsterna! Det kommer höststormar och regn nu när det blir höst. Ogjort arbete!
    Jag tänker nog vänta till advent med mina i alla fall...Oooops!

    Är Trapp och Bonus "blåare" än Tripp, eller hur ser jag?

    Stackars sonen som fått husdjur i håret...det är visst vanligare än man tror så här efter sommaren.
    Krya på dej nu, vännen, och lova att du nu tar det lugnt med dej i morgon så du slipper få så ont.
    Jag tror inte dina fönster är såå farliga...
    Kram och natti klockan 1.03...//Jenny

    SvaraRadera
  4. Det är väl trist när man satt sig för nåt och sedan finns inte orken??

    Det händer mig alldeles för ofta,mina fönster är bedrövliga.

    Och fåglarna blir sötare för varje dag :D

    Sedan har jag en liiiten utmaning till dig om du känner att du har ork och lust!
    kram!

    SvaraRadera
  5. vivan; Ja, kisarna är alldeles jättesöta (särskilt när dom sover; det "händer" lite mycket här ibland :-))... Och bebisfåglarna ÄR nyfikna. Dom kikar på ALLT när man har dom ute på den dagliga "mannekängrundan" :-)
    Kramen!

    Sandy; Dom är bara för söta!!! Nyfikna och lätta att ha att göra med... Även om klor och näbbar kan vara något hmmm, vassa :-). Får "tråckla ur" dom ur tröjan när dom ska tillbaka till mamma och pappa...
    Har faktiskt viss nytta av massagebältet, men det är nog inte samma sort som du hade, tror jag.
    Menar du att kisseungarna FRÄSER??? Ha, ha; ja, ska det bli "häxkatt" av fröken är det nog bäst att hon övar sig duktigt :-)!
    Jättebamsekramen till dig!!!

    Jenny; gav f-n i fönstrena och åkte till Jönköping och skaffade äggfoder istället... Sonen var hemma idag, så det passade liksom väldans bra. Men nu är jag så jäkla trött så jag nästan somnar när jag slår ner ändalykten :-)... Hittade en bur, som jag nog skulle vilja ha, men den är så jäkla hög, så jag bestämde mig för att vänta lite och fundera på var jag kan ha en sån... Och så är det ju det här med pengarna, känns inte som om det skulle vara någon jättebra idé att sätta oss utan mat här :-)...
    Kramen, söstra mi!

    Sickan; ska genast tassa över till din sida och kolla vad du har hittat på :-)!
    Har tänkt på dig och den där "läkaren" idag... Ju mer jag funderar desto dummare verkar det!!! Men som min kompis L brukar säga "en del dom kan; vi andra får titta på"...
    Kramen till dig!

    SvaraRadera
  6. Jobbigt när orken tryter, har själv sådana perioder ibland.

    Fågelungarna är ju riktigt söta nu, och fina färger lär de få oxo!

    Ps: mina kissar brukar oxo skrämma mig ute ibland, speciellt när jag tar kort på blommor så brukar en nyfiken kattnos nosa på min hand!
    ja, katter....!

    /Caroline

    SvaraRadera
  7. caroline; Katter är charmiga! Det är så roligt att Hugo har börjat busa lite nu på "äldre" dar (han blir nio år nu i höst), han har alltid varit lite försiktig och "blyg"... Men nu traskar han ofta med på promenad och, som sagt, smyger på oss och hoppar fram som "gubben i lådan" :-).
    /J

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!