Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 25 september 2008

Om man ska...

...sammanfatta dagen har det varit; solsken, ett något tafatt "städande" (varför kan man inte få städhjälp när man inte är i sånt skick så att man kan städa själv?) och som grädde på moset migrän.

Blir, minst sagt, muskelsvag av migräntabletterna och idag fick jag ta två innan det blev något resultat... Känns som om jag hade sprungit maraton, fast jag bevisligen inte har rört på mig alls.

Och så har jag knappat räkningar... Och hur roligt är det på en skala???? Tippar på att man hamnar på minussidan, särskilt när man inser att pengarna inte räcker - denna månaden heller.
Jävla rygg! Känner att jag skulle behöva en inkomst som går att leva av, men vem fan anställer en som har en utbildning som är så inaktuell så det skriker och som dessutom inte kan garantera att hon infinner sig på jobbet varje dag utan troligen jobbar en eller två dagar för att sedan vara sjukskriven ett par veckor... Om någon har ett förslag på något man kan sköta hemifrån utan tidspress och ändå få hyggligt betalt; HÖR AV ER!!! Börjar bli desperat!
Hade behövt köpa ved. men det är ju lika bra att inse att det är lika bra att lägga ner alla funderingar åt det hållet, om inget under inträffar...

Men ett litet under hände faktiskt idag! Fick en helt makalös mobil/bredbandsräkning och ringde givetvis genast och undrade hur detta kom sig... Och tänk; DOM HADE GJORT FEL!!! Dessutom upptäcktes att jag hade betalat för mycket två gånger, så det blir en räkning som är till min favör nästa gång! HA!!! Det gäller att glädjas åt det lilla!
Och så hade jag glömt att räkna med min jättepension från SPP på hela 300 kronor, så det tog sig lite mot slutet ;-)!

Nu tror jag att jag ska knalla ner till köket och fixa mig en kopp te... Ska försöka hitta stödkragen oxå, känner att det "brinner" i nacken och mellan skulderbladen... Gnällig??? Jag??? Inte!!! Bättre än så här kan jag i mina värsta stunder, jag lovar!!!

Ps; kattbarnen M-ett och M(j)auritz mår alldeles förträffligt! Har försökt att inte vara sur på dom, inte för att det är så där värst svårt, man blir glad bara man ser dom! En sån här deppardag är jag mer än tacksam för alla djuren; för mitt i eländet kan jag inte låta bli att skratta åt deras tokiga upptåg... Vad jag älskar dom, hela bunten!!!

6 kommentarer:

  1. Gokväll!
    Tänkte ringa dej tidigare i dag...klockan är nu 01.18 på natten, så nu sover du nog gott bland hundtassar och kattsvansar!
    Snark, snark!

    Usch! Har du haft en "sån där" dag?
    Hade jag hunnit känna efter hade nog jag åxå det, men i dag fanns det inte tid över till mej....
    Har inte ens morgon-duschat i "dag" (läs: i går...)

    Får väl anfalla tvålen omedelbart i morgon (läs: i dag!)när jag vaknar...

    Skönt att höra att allt går bra med små-kissarna!
    Du sliter inte ditt hår ännu då?

    Det är ju onekligen krångligare när dom är så små....man vet ju inte var dom gömmer sej, om dom smiter ur lådan. Det har mina gjort i dag, så nu i kväll har vi byggt "Fort knox", runt hela valp-lådan, som dom bor i!

    Ringer dej i morgon / i dag...
    Tusen kramar till dej! Saknar er också!
    //Jenny (-:

    SvaraRadera
  2. Än så länge får jag hjälpa dom små ur lådan. Men Mauritz är ju en framåt liten individ, så han kommer snart att klättra ut alldeles själv. M-ett är mer försiktig och tycker att det är jättebra om han slipper göra saker själv när nu matten faktiskt kan :-).
    Men inte fasen gömmer dom sig inte! Dom kommer som två (mycket små) raketer när dom hör oss :-)! Sällskapssjuka???? Dom???? He, he!!!
    Går det bra med Blåndie? Misstänker att det blir en (hmmm) något bortskämd pippi med tiden... Undrar varför jag får såna konstiga idéer ;-)???

    Hörs senare?!
    Bamsekramen, söstra mi!!!

    SvaraRadera
  3. Usch vad jobbigt med migrän och annan värk idag.
    Har du testat lyrica???
    Det är min lösning på det mesta :P

    Nej,men jag är så nöjd med den,har inte mått så här bra på evigheter.

    Trist när ekonomin stramar........det gör den här oxå emellanåt.
    Men egentligen ska jag inte klaga.
    Jag har en make med hyfsat bra lön!

    Och så tror folk att man FRIVILLIG låter bli att jobba.

    jävla idioter!!

    Ha det så bra du kan!
    kram lite försiktigt!

    SvaraRadera
  4. sickan; Ja, dom som tror, att man sätter sig i ekonomiskt kaos och dessutom avstår från att göra saker som man tycker är kul, alldeles frivilligt måste vara "rätt" dumma i knoppen... För det måste väl vara i huvudet dom är dumma; annars hade dom väl sprungit ihjäl sig ;-)!

    Har inte testat lyrica; vill gärna läsa på lite först. Har lite annat än fibro oxå, så det måste liksom gå ihop med övrig medicinering. Suck! Mycket att fundera på...

    Jättetack för kramen! Den värmer :-)!

    SvaraRadera
  5. Hejsan

    Har inte läst så långt bak i din blogg, hittills, så nu undrar jag bara vad som hänt med din rygg och nacke? Whiplash?
    Att vara sjukskriven med ond rygg är inte kul!

    Själv har jag fibromyalgi som ökar och minskar i perioder, pga det har jag 50% sjukersättning. Kan dock jobba 50%, vilket känns bra!

    SvaraRadera
  6. caroline; Ja, du! Det är en lång historia, men i sammandrag; fick foglossning för 23 år sedan. Den gick inte tillbaka. En whiplash i botten gjorde väl inte det hela bättre :-)... Så fick jag fibro till slut. Antar att det är rätt vanligt när man har ständig värk! Så jag har alltså varit sjukskriven/sjukpensionerad i rätt många år nu! Inte kul, men det går!

    Låter härligt att kunna jobba 50%! Men man kan inte få allt ;-)!!!

    Ha det bra och sköt om dig!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!