Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 16 januari 2011

Dag 16..

Idag töar det..
Rejält!!
Lite dimmigt och disigt, men plusgrader och det tar på snön..
Något som inte är helt fel...

Men det är verkligen inte lätt att traska hundpromenader på isiga vägar.
Särskilt inte när Uffe är alldeles jättepigg på att busa...
Som vanligt är det Nalle som står för förståndet. Han inser faran med att fara runt som ett torrt skinn på ren is. Man ska vara rädd om sina små ben, tycker han...
Kanske han minns hur han sträckte sig förra året? Han haltade bra länge, efter att ha rusat omkring som en svartbränd falukorv på rymmen från stekpannan, på glansisen på lagårdsplanen... Sånt kanske inte ens en liten, normalt väldigt filosofisk och lugn, hund glömmer i första taget?

Och matten i huset är numera så förståndig att hon använder broddar när hon är ute på promenix... Livet är liksom spännande ändå (liiite ibland i alla fall *flinar*) och att bryta både armar och ben verkar väl lite onödigt äventyrligt!

1 kommentar:

  1. Vänner kan man aldrig få för många av! Är själv lite ute och fiskar på nätet. Ingen ny karl. Men åh vilken underbar vän jag hittat. Det gör ju att man står ut med dom andra dårarna. Förstår dig precis när du skriver om prinsessor och män som är livrädda för att låta nån komma innanför skalet. Min kompis brukar säga: Män är konstiga djur. Nästan en nedvärdering för djuren! ;-)
    Jag ska vänta med att köpa nya byxor. Blir ju billigare att hålla uppe dom med skärpet än att vara tvungen att köpa nya hela tiden. ;-)
    Sköt om dig!
    KRAM!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!