Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 30 april 2011

Dag 120...


Önskar alla en fin Valborgsmässoafton!!!


********************************************
Här blir det en kväll ihop med klonad disk (var sjutton kommer allt ifrån???) och i bästa fall lite småprat via mail med humormaten i södra grannlandet.. Om han nu inte ska glo på ishockey. För jag har förstått att det är något sånt på gång ikväll..
Verkar helknäppt med is-sport så här års... Men å andra sidan har jag ju inget som helst intresse åt det hållet vintertid heller..

Nä; jag känner väl att det blir en tidig kväll med hopp om att folk har glömt att köpa raketer och smällare... Uffe börjar bli gammal och blir lite störd av sånt numera... Vet inte om detta är något som är vanligt hos äldre hundherrar?

Mjauritz har lämnat bidrag till den magra hushållskassan. Han släpade in en stoooor mullvad och blev mäkta förgrymmad när matten bar ut bytet och kastade det åt skogen... Anar att funderingar på att helt enkelt skjuta matten i gryningen föresvävade unge herrn. Hoppas han har glömt det hela tills imorgonbitti... Eller att jag kommer ihåg att jag INTE får ge mig ut från sovrummet innan klockan sju eller så... För säkerhets skull... Man vet ju aldrig med såna där hämndlystna små individer ;))...

2 kommentarer:

  1. kan inte förstå varför du kastade ut den i skogen när han nu jobbat för att ta hem den... menmen, du vet ju bäst, matte lille.

    kramkram

    SvaraRadera
  2. Cattis; Nåja; vi har ju en sån där fånig "regel" (som vissa, dock inte jag, har svårt att följa) som går ut på att sådan "mat" levereras och läggs ute på trappan för vidare transport/bearbetning/behandling... Anar i och för sig att jag hade fått frispel om jag hade hittat den utanför också... Den var STOR! Blärk!!!

    Ps; Blev INTE skjuten i gryningen. Unge herrn kom på att det var lika bra att jag fick ge honom lite frukost idag också :))...

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!