Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

söndag 12 oktober 2008

Det är söööndag, segdag...

... och man borde kanske kolla att man har dammsugarpåsar hemma...



När man inte har det och har en ny dammsugarpåse och två dammsugare med proppfulla påsar får man göra en noggrann analys av situationen... Efter denna analys kom jag fram till att; en dammsugare fick nog vara så god att behålla den gamla påsen, men med lite mindre skräp i... Tog raskt en plastpåse och satte mig och tömde (petade, blääää!) ut en massa damm och hundhår och annat som jag förmodligen inte vill veta vad det var. Men det var förmodligen lindrigare att tömma påsen på lilla spacade vita maskinen för "röda faran" hade nog mer (hmmmm) ja, kattplutteri i sin påse... Kattungar sprätter nämligen rätt duktigt omkring sig!



Lugnade "nerverna" med en stunds filosoferande om utsikten från TV-rummet... Åh, vad det är vackert med alla ekarna! Tröttnar aldrig på att stå här och titta!!!

När allt dammsugande och plockande var färdigt gick vi; UffeHund, Nalle och jag på vår lilla promenix.
Fast gick och gick... Tittade ner på vänster sida; där stod Nalle...



...höger sida; där satt UffeHund...



... och båda hade "matte-jag-vet-att-du-har-levergodisar-i fickan-blicken". Och det hade jag; levergodisar i fickan alltså.
Va? Bortskämda hundar??? Inte!!!



Nu börjar det se riktigt höstigt ut runt vår lilla stuga! Men det är vackert!!!



Och detta ser ut som arbete... Suck!!! Men det får vara till en annan dag!!!



Pelargonerna blommar för fullt ännu! Tänkte att jag skulle försöka komma ihåg att ta in krukorna innan frosten... Men det är väl inte värt att svära på det! Teflonminnet är bra men kort!!! Och när dessutom latmasken bor här vet man ju aldrig hur det blir med allt...



Och kärleksörten blommar mitt i ogräslanden...



Bollen som vovvarna fick av Jenny o Sandy har flyttat upp på bordet på trappen (som matten skulle ha plockat in för ett tag sedan)...



Ännu mer som blommar och kanske så småningom ska förpassas till garaget (eller stallet eller...)

Men idag har jag kommit ihåg att plocka fram mat ur frysens djup! Det ska så småningom bli fläskfile och potatiskaka med vitlökssmör och en sallad till... Om jag är riktigt snäll blir det efterrätt också! Fick en stor påse björnbär av hyresvärden, och björnbär och glass är inte så där äckligt ;-)!
Så nu är bara frågan; vem fasen ska avgöra OM jag är snäll? Eller kan man få efterrätt fast man är lite smådum oxå???

2 kommentarer:

  1. Oj vad fint du bor! Ser ut som en liten saga, huset där i skogsdungen. Här har det krattats lite löv idag, dock blåser det mest omkring, så det får bli en fortsättning en annan dag..!

    Klart du får efterrätt i vilket fall som helst! se på mej.. ;)

    SvaraRadera
  2. huga; Ja, att DU får efterrätt tvivlar jag inte ett ögonblick på ;-)! Men så tror jag inte att du är så där "dum till vardags" som jag är...

    Kram till dig!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!