Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

onsdag 22 oktober 2008

Igårkväll....

... upptäckte jag att jag har en viss förståelse för dom som sitter och "zappar" mellan kanalerna. Hittade ingenting som jag tyckte var roligt (var kanske lite butter eller nåt?). Men på 24 var det en repris på "Svensson" (eller vad det heter). Och precis när jag lyckades flippra mig dit får jag höra; "Har man ett problem, ska man skjuta det framför sig. Är man riktigt skicklig kommer man aldrig ifatt det".
Jisses, vad jag skrattade!!! Kom "osökt" att tänka på räkningarna som jag tänker "ligga på" (ja, inte så där bokstavligt som Huga föreslog, men ändå)... Visst är det konstigt att man får höra sånt precis när man behöver det?!
För övrigt har den värsta paniken lagt sig (för denna gången)! Pappa bidrar med lite matpengar och, som sagt, en del räkningar får faktiskt ligga till nästa månad...


På eftermiddagen igår kom kattbarnen upp och lekte med hundarnas leksaker ett tag. Uffe blängde lite, men Nalle går ju i försvarsställning så fort någon närmar sig bebisarna, så till och med Uffe gav upp... Och dom hade jättekul med ben och bollar. Konstigt nog blev det inte lika mycket i korgen när jag skulle plocka iordning... Undrar om dom små ligisterna äter hundleksaker??? Och OM dom gör det; kan det verkligen vara nyttigt???


Uffe ligger på soffan och försöker se snäll och medgörlig ut... Han försökte nämligen dra min arm ur led när vi var ute i förmiddags. Milda makter, vad ont det gjorde! Och så arg jag blev! DET trodde varken Uffe eller jag att jag kunde bli, så vi var rätt "dämpade" på hemvägen :-)!
Nu har jag försökt förklara att om han gör om detta en gång till idag får han banne mig bo i tvättstugan inatt... (OK, tomma hot!) Fast han verkar rätt fredlig nu... Och att han drog iväg berodde säkert på någon hare eller så... Han är riktigt duktig på att gå i koppel numera!


Och lille Nalle menar att; "Skyll inte på mig, jag drar ju för sjutton bakåt, jag!" .Och det är ju alldeles sant... Han knallar i sina egna funderingar cirka åtta meter bakom mig, den lille falukorven :-)!


Bakom gardinen i TV-rummet hittade jag den här lille spjuvern :-). Hugo är helt "outstanding"! Vilken cool kisse!!! Och "pratsen"! Han kommer på mornarna och säger (alldeles tydligt); "Heeej"...
Mina katter är fantastiska!!! Allahopa! Var och en på sitt sätt (ja, det gäller hundar och fåglar oxå! Självklart!!!).

ur "Kloka kvinnors kluriga klokord";

"Om du vill ha den bekvämaste platsen i huset, flytta på hunden"

Med tanke på var mina hundar låg när jag tog bilderna idag utgår jag ifrån att det ligger något i detta ;-)!

5 kommentarer:

  1. Har man ett problem, ska man skjuta det framför sig. Är man riktigt skicklig kommer man aldrig ifatt det".

    ha ha det var roligt, det skall jag ta fasta på *ler*
    tack.. jag älskar huset, det är så lugnt och harmoniskt, visst spökar det lite.. men har en naiv känsla av att de vill en väl .. *skratt*
    Lite spöken skall det väl vara i ett gammalt hus?
    Kramar

    SvaraRadera
  2. vuxenpoäng; Klart att det ska finnas spöken i gamla hus! Tror att vi har ett litet ett här, men det känns bara bra!

    Ja, visst var det kul sagt?! DET tänker jag banne mig rätta mig efter hädanefter!!!

    Kramen till dig!

    SvaraRadera
  3. Ja spöken är inte bara av ondo.. tror jag.. Tycker det är lite skönt när mannen reser och inte vara ´helt själv *ler*

    Kramar
    Vuxenpoäng/ Widenskan

    SvaraRadera
  4. Det där med pengar är stramt ibland.............men egentligen ska jag inte klaga så högljutt.
    För jag har en frisk make med jobb och min sjukersättning är baserad på en en heltids lön.

    Men den där känslan att man inte kan göra nåt åt sin situation är jobbig!

    Bamsekram till dig och skönt att det hela löst sig!
    Natti!

    SvaraRadera
  5. sickan; Jo, nog känns det gott att det hela inte är sååå krisigt på ett par veckor... Man får försöka ta en dag i taget i detta läget :-)... Och i bästa fall är jag "så skicklig så att jag aldrig kommer ifatt problemet", he, he! DEN var väl bra?!

    Bamsekramen tebax och var rädd om dig!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!