Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

tisdag 7 oktober 2008

Vi hade i alla fall tur med vädret :-)!



Här är den "berömda" vedkärran - tömd!!! Men vilken tid det tar! Kånka en kvart - in och vila - kånka en kvart - in och vila...
Detta är inte mitt rätta jag! Innan "ryggen" hade jag gjort det där på en kafferast! Så det så! (Tror jag).
Idag gäller stödkrage och ett mycket, mycket långsamt tempo... Det är så att det kryper i mig, vet ju att det finns hur mycket som helst att göra. Borde till exempel ha tagit mig ner till stan och handlat idag. Men det är ju en dag imorgon också, och det brinner inte i knutarna och... Ja, ja! Jag försöker övertyga mig om att det kommer att ordna sig med allt, så småningom!




Vägen till postlådan har blivit något, hmmmm, öppnare, kanske man kan säga. Dessa träd har dock inte blåst omkull utan fällts med vett och vilja. Innan det började blåsa, kan jag tillägga. Undras just hur det blir om det blir snö i vinter... Det har ju yrt igen rätt duktigt förr om åren på dom sträckor där det är tomt på träd...





Nalle "nitade" här! Han kom på att någon i sin godhet hade fixat nya "vattenskålar" lite lagom mitt på promenadvägen... Den jycken ser då allt!!! Och flytta honom när han har bestämt sig för något är milt sagt besvärligt :-)! Ett envist litet kräk!!!
Men älskat ändå!

Funderar förresten på att sätta en skylt på Uffe "VARNING - lååååångt ekipage" för han går åtta meter före mig, så kommer jag där i mitten och åtta meter bakom mig kommer Nalle och släpar fötterna efter sig och funderar på än det ena och än det andra... Inte lustigt att han ser allt möjligt som Uffe och jag missar!



Detta är mitt före detta "fåtöljbord". Här brukade jag sitta i godan ro med min tekopp på eftermiddagarna... Men förvandlingen till matbord för kattbebisar var nödvändig. Nalle gillar kattmat! Väldigt mycket! Och skulle han kunna komma åt maten utan besvär skulle nog inte kattbarnen överleva särskilt länge... Och dyrt skulle det bli! För även om jag tycker att det går åt en oherrans massa mat till dessa små, kan jag livligt föreställa mig hur mycket en envis Nalle skulle kunna smälla i sig :-)!

En "kloktanke" från Nalle Puhs Stora Klokbok;
Idag blir det tanke nr 57

Det kan bara bli bättre,
i synnerhet om du just har tappat bort din svans


Det kanske gäller om man har tappat bort sitt ork oxå ;-)?!

2 kommentarer:

  1. Skrattar åt ditt lååååånga ekipage :D
    Dessa djur med sina egenheter :P,de är för gosiga!!

    Smart lösning till katterna,men synd att du blev av med fikabordet!!

    Kram på dig och ha det så gott du kan med allt!

    SvaraRadera
  2. Fikabordet lär jag få tillbaka när herrarna blir lite större, men då blir det nog knepigt att få dom att fatta att det INTE är kattmatbord längre ;-).

    Hade en kompis här i eftermiddag och hon menade att en skylt på Nalles svans med "MYCKET långsamtgående lååångt ekipage" var av nöden, he, he!

    Ha det gott själv!
    Kram!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!