Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

torsdag 30 oktober 2008

Höstlovet...

... är snart slut, och tur är väl det...
Jag har kommit helt "ur takt"; sitter uppe halva nätterna och är "sketa-trött" på dagarna. För inte sjutton tar Selma någon hänsyn till mattens nya kvällsvanor. Hon hoppar på sovrumsdörren vid sex-tiden varenda morgon. Höstlov eller inte, upp ska tanten!
Kattbarnen hejar på, för dom är hungriga - alltid! Undrar hur mycket mat det kan få rum i ett litet kattbarn? Funderar på att ösa upp en himla massa mat och kolla hur mycket dom äter egentligen, men risken är väl överhängande att dom helt enkelt spricker... Huuuu! Och det vill jag ju inte! Tror inte att det är så roligt att ha spruckna kattbebisar; dom är för övrigt så jättesöta som dom är.

Idag har sonen, sonens flickvän och denna stackars trötta matte gjort en utfärd till staden. Ulricehamn närmare bestämt. Uträttat ärenden på apoteket och kom faktiskt ihåg att knalla in och köpa te på ett litet kafé på gågatan. Har nämligen blivit beroende av "Gute-te" och det är min systers fel! Så det så!!! Hon hade för många herrans år sedan med sig en påse sådant te när hon kom på besök och det är bara så gott! Fast helst ska det vara inköpt på Kränku i Visby, men man kan ju inte få allt :-)!
Varför det smakar godare när det är inhandlat där vete sjutton, men så är det bara!



Denna bilden har jag hittat på nätet...

...för när det började snöa här var det beckmörkt ute...

Kan säga att det blev en rätt livad hundpromenad i kväll :-)! Uffe älskar snö och att det bara var lite, lite puder på backen gjorde absolut ingenting. Det gick jättebra att busa runt i alla fall. Insåg redan när jag kikade ut innan vi skulle gå att det var lika bra att släppa den tokstollen, för annars hade jag nog farit som en vante efter honom. Trots alla kilon jag kan bromsa med ;-)!

Och så har Huga förärat mig awarden jag gav henne igår, så jag ger den till henne en gång till ;-)! Vi får väl skicka den fram och tillbaka några gånger, hi ,hi!

Och eftersom jag tycker att det är så många som är värda en sådan så från mig till

ALLA SNÄLLA GULLIGA RARA BLOGGARE;

NI BERIKAR MITT LIV MED ERA ROLIGA, INTRESSANTA OCH LÄRORIKA TEXTER!

Ingen nämnd och ingen glömd!!!

Nu ska jag försöka gå och natta mig, för inte sjutton kommer Selma att vara mer tystlåten imorgonbitti, inte!
Jäkla katt!!!


1 kommentar:

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!