Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 11 oktober 2008

Undrens tid är inte förbi!!!!



Misstänker att jag var väldigt lik en sån här imorse! Sonen kom nämligen utklivande från sitt rum klockan åtta! En lördagsmorgon!!!!! Sensation!!!
Men han avgick lika kvickt, efter att ha försett sig med ett större antal mackor... Lika bra det! Mamman är inte trevlig på mornarna :-)! Behöver allt några timmar för att vakna och bli som folk... Ja, så lik folk jag nu blir...
Undras hur man är då????

Nu ska jag ta mig i kragen jag inte har och ila till duschen, så att jag kommer igång med alla dagliga "måsten"...
Har en bestämd känsla av att jag faktiskt städade och torkade golv igår, men det kan man banne mig inte tro idag!
Ibland funderar jag på att hänga katteländena i morrhåren i taket... Kanske tur att dom springer fortare än vad jag kan, hi ,hi! Äh, inte sjutton skulle jag kunna göra så! Men hota kan jag!!! Och dom kikar på mig och tänker att "Nu är hon igång igen, tanten! Undras när hon ska lägga energin på nåt lite vettigt istället? Som att lägga upp nytt torrfoder till exempel!!! SER inte människan att det är nästan tomt i skålarna???"




Ha en trevlig lördag, alla!!!

4 kommentarer:

  1. Haha! Ja, ibland slå dom en med häpnad...sönerna.
    Här är en som själv vaknade halv tolv...men jag somnade inte förrän 5 i morse....

    Tror det är HÅL i alla kattmatskålar...för tomt blir det rackarns fort här också...(-:

    Kram på dej, söstra!
    Ha en go lördag! //Jenny

    SvaraRadera
  2. Ja,nog ser man ut som en sådan ibland alltid,hihi.Men visst är det skönt att få sova ut på morgonen om man nu får och särkilt en Lördagsmorgon.

    Ja,haha..katterna kan allt hitta på bus och dom funderar nog på vad vi människor tänker.Skulle också vilja veta vad en katt tänker men dom är inte lätta att förstå alla gånger.

    Härhemma så springer Lurva iväg när dammsugaren åker fram,men konstigt nog så är inte Oscar och Maja rädd för den..dom är Lurvas ungar och är väl lite tuffare än morsan sin.=)Ha en skön Helg!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Jenny; Jo, teorin om hålen har jag nog funderat på lite nu och då ;-)! Särskilt inne hos M-ett och M(j)auritz... Dom är ta mej sjutton helt otroliga!!! Undrar var dom förvarar all mat dom smäller i sig???
    Tror du inte sonens tand gick av - igen! Jädra skit! På en lördag... Han får vänta tills måndag med att få den ditsatt... Men det gör inte ont, är "bara" lite besvärligt att bita. Men det ligger allt lite i det där ; upp som en sol ner som en pannkaka :-)!

    Ha det jättebra och storkramen, söstra mi!!!

    Maria; Här flyr alla katter utom Kattastrofen när dammsugaren kommer fram... Och det gör den dagligen. Tycker dom borde vänja sig, men inte...

    Hoppas helgen blir fin!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en skön söndag!!
    Kramen på dig!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!