Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 18 oktober 2008

Man funderar så bra...

... medan man bakar... Åtminstone om man bakar matbröd. Det är inte så där kinkigt med mått och så utan här i huset "tager vi vad vi haver" och geggar ihop alltsammans. För det mesta går det att äta :-)! Idag blev det lite märkliga mjölblandningar och valnötskärnor och pumpafrö... Vallmofrö och solrosfrö som "garnering". Hoppas bara att det blev någorlunda bra, för imorgon kommer "stor-M" och svärdottern och hälsar på. Om det är mig eller kattbarnen dom vill träffa kanske det är bäst att inte fråga. Risken är väl att man blir bittert besviken, ha, ha!



Tänkte bland annat på att det inte vore fel att ha ett badkar... Varför det kom upp??? Jo, det är kallt idag och ryggen värker och jag VILL bada; varmt och länge!!!

Så OM jag någon gång hittar ett hus som ligger på ett ställe där jag kan ha mina tokiga djur utan att vara livrädd för att släppa ut dom så ska det förbaske mig finnas ett badkar i huset!!! OCH vedspis!!! Jo, nog har jag fodringar, alltid ;-)! Det vore inte fel om det fanns möjlighet att ha höns oxå... Hmmm, om jag funderar lite till får jag nog se mig om efter en större herrgård eller så... Kommer på mer och mer som jag bara måste ha...
Fast egentligen är jag rätt nöjd med detta. Läget kan inte bli bättre ur djursynpunkt. Att jag gärna hade velat ha ett lite mindre tungrott hus är ju en annan femma... Och så ett badkar förstås, ha, ha!!!

Och idag har ju dotterns ena kisse Lukas namnsdag, minsann! Det får väl bli en liten extra godsak till bara "lille" kisen... Han ligger här och blänger och känner sig nog bortglömd... Komma på att han har namndag så här dags på dygnet! Illa!!!

Men som Lill Lindfors lär ha sagt;

Det blir som det blir
men inte alltid som jag tänkt.

5 kommentarer:

  1. Lills kommentar var ju kanon!
    Du, det finns många guldställen, du ska se att du hittar ditt, om du nu vill flytta vill säga... Hoppas brödet smakade gott, fast jag har svårt att tro att det inte gjorde det.

    SvaraRadera
  2. Jag gud vad man vill ha mycket om man börjar drömma............men just badkar är en sak jag oxå gärna skulle vilja ha.

    Och NÄR vi gör om badrummet så SKA ett kar in!
    Ha en skön kväll!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. minigrisen; Jag vill avgjort ha ett lite mer lättskött boende. Och inte vara hänvisad till enbart vedeldning framförallt... Men själva flytteriet känner jag att jag kan vara utan :-)!
    Och jo; brödet gick att äta... En hel brödlev gick det åt, så jag fick gå och plocka fram en ny ur frysens djup... (och en "utvandrade till G-borg, ha, ha)
    Kramen och tack för dina snälla kommentarer!!!

    sickan; Vet du, ett sånt däringa badkar med inbyggd "massage" vore väl nåt?! Ska det va så ska det va ;-)!!!
    Kram och var rädd om dig!!!

    SvaraRadera
  4. Ja det ordspråket e så sant som det e sagt ! Hoppas du har en trevlig måndag! kram !=)

    SvaraRadera
  5. pixi; Ibland är det skit att såna där talesätt stämmer ;-)!

    Hoppas ni har bättre väder hos er, här småregnar det och blåser... Men det är skönt att sitta inne och läsa; har tömt "snurran" på biblioteket idag, hi ,hi!!!

    Kram!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!