Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 28 november 2009

Idag är det...


..."kattens dag" hörde jag på radion när jag åt frukost...
Och dessutom ska man inte handla idag. Hörde jag också; man hör mycket på radion så där på morgonkvisten Sleepy...

Fast man kanske inte ska vara så där himla övertygad om att man fattar allting rätt när man sitter och halvsover sig igenom frukosten...
Det har ju hänt att jag har blivit tvärvaken för att jag har tyckt att det har sagts saker som har varit helt befängda...
Tyckt, är nyckelordet här, för det har ju sällan stämt med verkligheten, mitt tyckande hörande...

Idag ska jag ägna mig åt att klappa katter (och försöka låta bli att bli arg när blomkrukor och tomtar flyger) och så ska jag inte handla ...

En rätt lugn och skön dag ser jag framför mig!
Helt i linje med vad som sagts i radion!!!

Cat 4Cat 5Cat 6Cat 7Cat 8Cat 9Cat 10Cat 11Cat 13


11 kommentarer:

  1. Wow, vilken bild!
    Tänk att du lyckades få med alla NIO på EN knäppning!?!??
    Men med lite god mat så går det mesta...Haha!

    Jag hörde också att det var KATTENS DAGAR nu i helgen, så det gäller väl att vara lite extra generös med klapp och kel!
    Och kanske en burk tonfisk!?

    Dom är väl värda att få en egen dag, för dom gör ju faktiskt liiite nytta också. En och annan mus och sork hamnar på golvena här i alla fall...(: (Bluärk!!)

    Kram på dej och alla dina goa missar!
    Och snart är det visst dags för en till!
    //Jenny

    SvaraRadera
  2. Jenny; Jaaa; och du; bildbevis önskas :-))!!!
    Tror jag har haft denna bilden nån gång förut, men jag är lite (hmmm,mycket) mallig över att alla stannade OCH fastnade... Det brukar ju alltid varan någon (typ Mjauritz) som avgår för att kolla vad jag har för mig...

    Kramen, bästisen!!!

    SvaraRadera
  3. Ja tänk att du lyckades få med alla dina katter på en och samma bild
    verkligen lyckat och nu får jag ju se alla gosiga och söta katter du har dom har det nog bra hos dig och får kanske äta något extra gott idag då det är kattens dag!Vilken fin bild på allihop!=)

    Bra att katten också får en egen dag,inte alla katter som har det så bra många är hemlösa och får leva ett hårt uteliv,tycker så synd om dom!

    Visste inte att man inte får handla idag har iallafall köpt en fin kattfilt åt mina älsklingar som jag har bäddat fint med i deras korg.=)

    Massor av nospussar till dina
    pälsklingar och varm Kram till Dig!

    Önskar dig en mysig Lördagskväll
    och en fin första Advent imorgon
    med gott kaffe och lussebulle!

    SvaraRadera
  4. Jisses vilket "stim" med katter! Förstår att krukor och annat lever farligt!

    Ha en skön kväll!
    kram

    SvaraRadera
  5. Men så mysigt med alla katter. Hoppas det blev en lugn dag för er.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Mutor är det enda en katt förstår, vad hade du för gott i skålarna?? Jag fick ett stort tack för att jag bytat kattsand av Totto. Kan säga att han inte gillade den o la sin hög precis utanför lådan. Det må vara kattens dag, men jag gnällde allt lite på honom, men fick lyda o hälla ut den nya sanden o i med den accepterade sorten, ja vad gör man inte för husfriden. Kramen.

    SvaraRadera
  7. Hejhopp! Kattensdag visste jag, att man inte skulle handla idag visste jjag oxå.... men vad f-n gör man när deras favvomat är extra billig idag + rabattkuponger så det blev en tur till djuraffären skäms på mig. Å av bara farten så handlades det julklappar (jag hatar julen sedan jag blev sjuk) men barn & barnbarn skulle inte uppskatta om det inte ble julklappar så nu är det klart nästan klart har min lilla att köppa till oxå, kunde inte göra det idag för hon var med mig. Kan oxå säga att kunderna inne i stan (Borås) inte hade lyssnat på detta så knalleland var inte att tänka på. Mina föräldrar bor nästan mitt i knalleland så från å med nu måste man åka tidigt eller mycket sent till dom. Kan inte förstå att folk har råd.... men det är väl dom som inte är i UTANFÖRSKAP som vi som har pengarna (skattesänkningar mm). Nej nu skall vi inte gnälla på din blogg gillar din bild på katthuliganerna jag har aldrig lyckats få mina 4 på bild vad jag änbjuder på å de svarta syns nästqan inte på bild måste nog önska mig en ny kamera. En av dina katter ser ut som min minsta grårödvit/randig. Fick iallafall upp lite adventljus idag inte illa brukar hinna bli 3 advent innan de är framme. Å du är det inte konstigt att man inte är mer än 30 år & barnen är snart 34 år får inte ihop det hur jag än fundrar fniss ;o Bamse kramen till dig. Annniqua

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!
    Åååå, vilken underbar bild!!! Blir varm i hela kroppen!!
    Hoppas det gick bra med klippandet. jag ska ringa vetrinären i morron.. nu är det dax att klippa min norskskogskatt hona =) Hon blev så misshandlad i sitt förra hem, så den enda lösningen på tovor är tyvärr sövning & rakning! Men jag älskar henne sååå & hon mig!!
    Ha en underbar 1 a advent!!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  9. Maria; Visst är dom för goa (särskilt när dom sover, ha, ha)!
    Dom kände nog på sig att det var något särskilt igår, för det var otroligt lugnt och fridfullt här... Hoppas dom inte laddade för bus idag, bara ;-)!

    Pälsklingarna nospussar tebax och önskar dig och dina katter en fin första advent!

    Kramen, vännen!

    ****************************

    Sickan; Konstigt nog så har det inte hänt så mycket sista tiden (egentligen)... Det är nog bara jag som är mitt i någon ny sorts pubertetskris, he, he, och stimmar upp mig för småsaker.
    Dom är faktiskt otroligt snälla, mian katter! Om man tänker efter... Noga...

    Kramen och ha det gott idag!!!

    ******************************

    Imse; Antar att jag är helt galen, men jag trivs verkligen med alla katterna... Alltid någon som sitter i knäet eller hittar på något så att jag glömmer att jag har ont... Små livräddare, är dom!

    Ha en fin första advent!

    *******************************

    Mia; Jo du, det är känsligt det där med kattsanden... Har till slut hittat en sort alla kan acceptera. Men småpojkarna (M-ett och Mjauritz) brukar hänga med på hundpromenaderna och fixa sitt ute... Undrar om dom tror att dom är hundar???

    Kramen till dig!!!

    *******************************

    Anniqua; Antar att det är gamla Kattastrofen som är lik din kisse... Tycker hon är sååå fin!!!
    Kan säga att om jag hade haft möjlighet att köpa billig mat till djuren hade jag nog gett mig iväg vilken dag det än hade varit! Men jag avskyr att handla när det är en massa folk i affärerna...
    Planerar ändå att ge mig in till Jönköping i veckan... Fasar redan (för säkerhets skull).
    Tycker oxå det är så himla konstigt att ungarna blir äldre än jag ;-)! Där har vi nåt att fundera över! Ett olösligt mysterium, skulle jag tro!

    Ha en jättefin förstaadvent!
    Bamsekramen!!!

    ********************************

    Tina; Ja, jag är fortfarande alldeles häpen över att jag faktiskt FICK MED ALLA!!! Och ändå hade jag bara den gamla vanliga maten i skålarna... Märkligt!!!

    Jobbigt att behöva söva kissen! Mina är ju korthåriga, så det blir inte så där värst mycket tovor på dom... Det är väl kardborrar som kan vara besvärligt att få bort, men å andra sidan har jag haft alla, utom Lukas och Nittra, sen dom var små. Så dom är rätt härdade och vana vid att matten bär sig åt som ett fån ibland :-)!

    Hoppas att det går bra med din katt och att ni har en jättefin första advent!

    Kramen!!!

    SvaraRadera
  10. Jösses vilken nys-shlager jag skulle utveckla där!

    Skönt att höra att du startade din dag i lugn och ro, nästan som här då...!
    Kram på dej!

    SvaraRadera
  11. Hugan; Ibland behöver man lite ro :-)...

    Kramen tebax!!!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!