Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

fredag 27 november 2009

Visserligen har det varit...

... födelsedag här i huset, men födelsedagstanten fick allt ta tag i städeriet och adventspyntandet alldeles själv ändå.
Men eftersom jag är en sann ändåist så tyckte jag att det gick rätt så bra i alla fall, även om det tog en oherrans tid.
Men så är jag ju jättejättegammal idag också och då får man ta tid på sig.
Så är det!
Det vet jag alldeles bestämt!!!



Kunde inte låta bli att försöka ta ett kort på hallfönstret...
Det ser så himla mysigt ut när man kommer hem med vovvarna efter kvällspromenaden...
Och så spishyllan med tomtarna och granen...
(Och Annacarin; ser du burken som står mellan tomtarna och morteln? 
Där har jag dyrbarheter minsann! Torkade kantareller...)

Telefonen är förresten lika tokig fortfarande och inte ett ljud har jag hört från Telia (Felia)... Dålig stil!!! För enligt dom skulle ju felet vara avhjälpt eller åtminstone felsökt idag... Nä, jag är inte ett dugg imponerad!!!


Imorgon skulle ju sonen och svärdottern komma, men sonen har varit i Polen och jobbat hela veckan så han var så himla trött, så vi bestämde att det faktiskt går alldeles utmärkt att träffas nästa vecka istället.
Då blir det ju närmare sonens 34-årsdag (han fyller år på torsdag, han!)...
Och jag har fixat present minsann...
Men det tänker jag inte skriva här, för man vet ju inte vad det är för små spioner ute Zip It...
Hoppas att han blir nöjd och belåten... Pratade med dottern (som står mitt i flyttbestyren; hon och pojkvännen flyttar till Oslo i helgen) och hon godkände storebrors present. Så då litar jag på att det blir bra!!!

Och nu ska denna mycket gamla människa försöka sätta sig på något kattfritt ställe (inte bra att sätta sig någon katt, dom blir så sura då!) och läsa lite i min bok som jag fick från vännen J... "Påven Johanna" heter den... J har lite märkliga associationsbanor ibland (tycker jag, ha, ha!).

Ha en alldeles jättesuperbra fredagskväll!!!



11 kommentarer:

  1. Grattis önskar gammeltanten Mia.
    Fint du fått i ditt hus, mysigt nu med adventsljusen, jag mmmmyser.
    Grattis kramen på dig.

    SvaraRadera
  2. Heeeej å JÅTTEGRATTIS på dig hoppas dagen varit bra. Bej jag är inte död men jag å lilltjejen har varit rejält sjuka, framför allt lilldottera. Så adventsfint du gjort ;D tycer oxå ditt hall fönster ser mysigt ut lyser ju upp i mörkret som är både dag och natt. Nu har jag läst ikapp dina inlägg, och apropå FELIA skall du inte ge dig, det finns nämligen en ersättning du kan få (inte mycket pengar men ändå) jag tror att det är efter fem dagar (därför skall du räkna från första anmälan då du inte har haft någon gungerande telefon sedan dess) felia upplyser inte om detta. Jag ficck en liten slutt pengar, för varje gång det flyttade in någen å de blev inkopplade så dog min telefon för det var en del i skåpet de inte bytt ut för mig. Men vill oxå säga att du får inga pengar/avdrag utan att kontakta fakturaavd. när felet är avhjälp. Litet tips till dig. Såg oxå att du fick banta helt apropå dessa djur! Men man älkar ju dem trots allt;P Hoppas du får en jättefin helg. (Utan dum hyresvärd borde du få nu när du just fyllt år eller hur ) Varma & bamsiga kramar på dig Anniqua PS din son å min älsta dotter är näästan jämn gammla ;D DS

    SvaraRadera
  3. Mia; Tack från en gammeltant till en annan ;-)! Men jag har allt några år mer än du att pipa över, ha, ha!
    Ha det jättebra i helgen!
    (Hur är det med kissen förresten?)

    Kramen!!!

    ********************************

    Anniqua; Det var då för väl att du hörde av dig!!! Var allt lite orolig!
    Tänka sig att vi har så gamla "barn"! Märkligt tycker jag... Känner mig ju som sisådär, tja, tjugo eller nåt... Fast inte när det ska göras saker här; då är jag minst hundrafem!!!! Särskilt när det ska strykas gardiner... För det är dötråkigt!
    Kan tala om att bantningskuren var helt misslyckad... Väger på grammet lika mycket som innan denna något märkliga bantningskur.

    Ska ta itu med Telia/Felia när jag har fått ordning på telefoneländet igen... Dom är verkligen nonchalanta när dom sätter den sidan till! Sopprötter!!!!

    Kramen och sköt om dig och dottern!

    SvaraRadera
  4. Goa Uffis! GRATTIS på din födelsedag, vännen!
    Jag skäms över att jag inte skickat något eller ringt dej, men jag läser ju nu att du fortfarande har telefonproblem...Jäkla sopprötter till teleFÅNbolag, va?
    Och mitt på din födelsedag?!??!

    Din "present" växer och frodas och kravlar nu omkring och piper!
    Den blir nog långhårig och GRYMT SÖT!!!

    Än en gång...stort Grattis och hoppas att det löser sej snabbt nu med din telefon!

    Fint du har gjort i fönster och i kök!
    Här har det inte ens börjat tänkas på julgrejer och stakar....
    Möjligtvis kan jag tänka mej att hänga upp ett par gamla simfötter i fönsterna! Gärna ett par som lyser!
    För i detta blasket får man då rakt inga "jul-feelings"!

    Kram på dej och ha det bäst!!
    //Söstra di...

    SvaraRadera
  5. Grattis till dig kära Uffis.
    Hade du bott närmare hade du fått en present.

    Jag har nästan glömt hur gammal jag är, det känns bäst.;o)

    Så fint du gjort, jag har inte ens börjat än.

    Ha en fin helg.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Åhh,har du fyllt år Grattis i efterskott!!!Jag lyckas då alltid missa alla bloggvänners födelsedagar vore ju smart att skriva opp dom men din dag visste jag inte om men bättre sent än aldrig.=)Hoppas du fick en fin dag!

    Så mysigt ditt fönster ser ut utifrån med dom små söta lamporna som lyser upp ser så hemtrevligt ut!

    Mysigt du gjort på din spishylla med gulliga tomtar och så fin Julgran så jättefint du pyntat!

    Fint med bilden högst upp!Igår så strök jag julgardiner så man får lite julfint och nu inför advent i morgon då man får tända ljus och mysa med kaffe och en god lussebulle.Har inte orkat baka själv men det finns ju att köpa också när inte orken finns där.

    Hihi,ja du som har så mycket katter kanske inte finner någon plats att sitta på alltid för katterna brukar ju ta dom bästa och skönaste platserna.Har själv nästan råkat att sätta mig på Lurva ibland för hon är så svår att se i mörkret när hon är svart,hihi..så nog får man se var man sätter sin ändalykt,hihi
    Lurva vill ibland vila i min kontorsstol och då får man titta noga efter.=)

    Önskar dig en fin och mysig första Advent!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Ps,känner mig också gammal ibland som en krum liten gumma faktiskt mest när jag inte har någon ork är trött och har värk.Då är det skönt att andra dagar känns bättre och man känner sig kryare.=)

    *Kram*

    SvaraRadera
  8. Jenny; Hade väl egentligen tänkt hoppa över det där julpysslet, men det är ju detta med "mormors tomte" och kommer den fram så hänger liksom resten med...
    Simfötter vore nog det mest passande, det tror jag också... Fasen vad det regnar!!!

    Och TACK för "grattis-et" :-)!

    Hör av mig när Felia har bestämt sig för att laga ledningen eller vad sjutton det är som är fel... Tror det har kommit in fukt någonstans. Inte helt otroligt i detta blaskväder.

    Jättebamsekram, bästaste söstra mi!!!

    ********************************

    Suzan; Tack så mycket!!!
    Inte för att det är så där upplyftande att fylla år numera... Det går utför med stormsteg.
    Gäller att hugga tag i det roliga som händer :-)!

    **********************************

    Bloggullet; Ja, det känns liksom bäst att inte tänka så mycket på det där med ålder numera... Och att min lille store son fyller trettiofyra är alldeles ofattbart!!! Han var ju nyss jätteliten och behändig...

    Att det kom fram lite julpynt berodde nog mest på att jag trodde att jag skulle få besök idag... Men nu är det där och då slipper jag ju fundera vidare på det i alla fall!

    Och vet du; dom här bloggkommentarerna är ju presenter! Det värmer verkligen att få grattis-hälsningar så här!!! TACK!!!

    Jättekram till dig!!!

    **********************************

    Maria; Här får man kika både en och två gånger innan man slår ner ändalykten :-)! Det gäller att vara snabb som attan om man ska få någon vettig plats att sitta på... Just nu sitter jag på framkanten på skrivborsstolen för Nittra har lagt sig bakom ryggen på mig. Och helt automatiskt flyttar jag fram så hon får plats... Hur dum får man vara??? Det är ju MIN stol och jag var här FÖRST! Å andra sidan lär det vara "kattens dag" idag, så det är väl bäst att skärpa sig liiite :-0!

    Kommer inte heller ihåg bloggkompisarnas födelsedagar utan lever på hoppet att dom ska ge en liten vink om sakernas tillstånd ;-).

    Jättetack för grattis-et!
    Ha det jättebra nu i helgen och var rädd om dig!

    Kramen!!!

    SvaraRadera
  9. Ja, det ser verkligen välkomnande ut i ditt fönster. Det där med "kattens dag" kommer jag inte ens att knysta om här. Kräkena är bortskämda så att det räcker. Annacarin

    SvaraRadera
  10. Annacarin; Jo, det blir nog lätt så... Att dom blir aningens aning bortskämda kräkena ;-)... Fast det är väl därför man har dom?! För att skämma bort dom och för att slippa ha möss springandes över golven...

    Kram till dig!

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!