Hej och VÄLKOMMEN!!!

Roligt att Du kikar in!
Lämna gärna en liten kommentar innan Du försvinner ut i cyberrymden igen!

Ha det bra och var rädd om Dig!

lördag 2 januari 2010

Min dag i korthet;


Jag har matat djur och eldat, gått ut och huttrat med hundarna och eldat, käkat frukost och lunch och eldat, lagat lite mat och eldat och...
Nu, efter 13 timmars eldande, står pannan på 70 grader och jag har fått upp värmen inomhus till 18 grader...
Har i ärlighetens namn knösat ner mig under ett par filtar och ett antal katter och legat och glott på film också... Vad filmen hette? Minns inte och inte var den så där himla bra heller... Men jag somnade inte i alla fall Clapping, och det var ju bra för jag var ju tvungen att gå ut till pannan och - elda...


14 kommentarer:

  1. Så varmt och gott hörredu;))

    SvaraRadera
  2. Hu, innan vi satte in jordvärmen hade vi det så - elda elda elda, och vissa mornar var det neråt fjorton grader som en överraskning när man vaknade på morgonen. Huttrigt!
    För att inte tala om morgon-duschen... den vaknade man av *skrattar*

    SvaraRadera
  3. uhuuu det var ju inte speciellt varmt hördudu! fast fullt dugligt...här sitter man i 24 grader och pustar med skumtomtar i magen ;) Ute är det förvisso minus 24.
    Bra jobbat att hålla dig vaken :)
    Ha en godnatt nu!
    kramar!

    SvaraRadera
  4. Usch va jag tycker synd om dej som får passa den där jäkla pannan hela tiden...):
    hoppas i alla fall att du har det varmt & gott under täcket nu!
    Natti, natti!
    VARM kram från söstra di

    SvaraRadera
  5. Jaaaa jag vet att det är sent, men jag kunde inte sova. (har fajtats med mamma idag då blir det lite sova efteråt) Jag har gjort ungefär det du har gjort, men inte rastat några hundar för det har jag inga *asg*. Där emot har jag försökt få igång bilen ute (det gick dåligt) så min syster yster fick hämta mig för tur till mor. Blir nog till att köpa ett nytt batteri suck suck. Får be snälla grannen om hjälp händerna vill inte jobba med såmt i denna ISKYLA. jag har lyckats komma upp i 18,2 grader utom i matrums delen där är det 16.0 men inte illa med tanke på att det är -16.9 ute Nu är det färdig gnällt för idag. Värmande Kram får du av mig. Anniqua

    PS Tråkigt med huset & dålig stil att inte höra av sig!!! Men det kanske var meningen drömhuset väntar kanske runt hörnet. Håller tummarna för det. DS

    SvaraRadera
  6. Hej sötnos där!!!
    Tusen tack för din hälsning hos mig =) Blir så glad av dem =)

    Tack för komplimangen om min blogg.. fniss.. men den är långt från klar.. kan bara inte bestämma mig för hur jag vill ha den =)

    Min bakgrund beställde jag av en kvinna.. birgitta tror jag hon hette.. jag har nog hennes bild på min sida som leder till hennes blogg... tror att det finns en liten bild där som du kan klicka på =)

    Nu sitter jag & tittar på nyhetsmorron & de pratar om tattueringar =) Har själv en runt min vänstra överarm iform av hjärtan & tre röda i mitten som symboliserar min man, min son & mig =) Min man älskar tattueringar & har många på sina armar =)

    Önskar dig en underbar Söndag & hoppas att du får mysa dig med en BRA film idag =)

    Massor av varma kramar & varma tack till dig
    Kram Tina

    SvaraRadera
  7. Låter mysigt som bara den..
    Elda och filtar, det är livet det.
    Men nu längtar jag efter våren..

    SvaraRadera
  8. Ja, du Uffematte du har inga fritidsproblem. 18 grader låter kallt men som sagt var, det finns filtar. De nya flisfiltarna är varma, har några när jag sover i Polaren. Där har jag gasol men vill inte ha på den på natten och då kan det bli nästan utomhustemperatur inne.
    Det här med smällandet på nyår är ett otyg. Vänner hade med sin labrador Oscar på nyårsafton. Stackarn låg under bordet och darrade. Timmen kring 12 var det ett dånande utan like.
    Jag vill önska dig ett bra och gott 2010. Kan ju önska att det inte blir så kallt så du slipper elda så mycket och att du hittar ditt drömhus.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  9. Tittar in och hoppas du har det varmt runt dej....trots bitande kyla.
    Tänker på dej!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera
  10. Hejdudär Uffematten med alla djuren.

    Har läst igenom hela din blogg nu, ja HELA & det har varit en härlig läsning med spridda skratttårskurar jämte hopplöshetstårskura som samsas med ilsketårskurarna. Och varje gång guppar magen. Ja jösses, degklumpen runt mitt liv heter på medicinskt språk; mage. Brukar referera till den som muffinsmidja, krockmys eller helt enkelt godisärgott.
    Men i allafall, jag har läst, skrattat, gråtit, förfärats, känt lyckliga stunder liksom jobbigare dito och kommit fram till att du är ett sjuhelsikes härligt fruntimmer! Om världen beboddes av fler likaolika som du vore det rätt gôtt uti bögda.

    Känner så väl igen mig i värken & tommeplånboken och behöva förklara mig för andra hur jag resonerar när det kommer till ekonomin. Huga.

    Iallafall, tack för läsningen. Skulle skrivit ett putslustigt inlägg men det blev mer plattfall eftersom min "Mys" är alldeles konstiger efter tid hos klipptanten (som är otroligt duktigt).
    Vad jag vill ha sagt med detta virriga inlägg är 1. Fortsätt skriva som om fingrarna glöder, du glädjer mig med dina anekdoter och vardagliga doningar. 2. Fryser inte fåglarna när det bara är 14-16grader inomhus...

    Ja ja, jag får återkomma
    //m-matten

    SvaraRadera
  11. Ojoj,18 gr e ingen värme..uschamej att du ska få elda ghela tiden ,hoppas det blir lite varmare så du inte behöver elda så ofta,önskar dej en God Fortsättning på det nya året,kram=)

    SvaraRadera
  12. Köp en värmefilt. BertaStina fick en i julklapp o den är såå skön =) men ganska dyr tror jag =(

    SvaraRadera
  13. BertaStina; Får ta det när jag vinner på - tja... lyckobingo, kanske?!
    Att pengar ska vara ett så knepigt elände, va?!
    Kan tänka mig att det är gott med en sån värmefilt... Liiiiite avundsjuk, bara ;-)!

    SvaraRadera
  14. Ja vinna verkar då sååå hopplöst.. BertaStina har ett o två o noll rätt på sina lottorader VARENDA vecka =).. man borde fasen ha vinst för att man lyckas pricka så dåligt.
    Men hoppet är ju det sista som överger en =)
    Ha det, o hoppas...

    SvaraRadera

Jag blir glad om du skriver en rad :-)!